Værd at vide om en smart storformatprinter

Overvejer du at købe en storformatprinter, så er det ikke altid nemt at vide, hvad det er du skal kigge efter. Vil du gerne investere i sådan en printer, og er du ikke helt klar over, hvad du bør se efter, så læs med lige her. For her får du nogle gode råd til hvordan du nemt kan finde lige præcis den printer der passer bedst til dig og dit behov. 

 

Det første du bør gøre er, at overveje dit forbrug. Har du for eksempel brug for at printe hver dag, og også gerne flere gange om dagen? Det er bedre at købe en printer der har flere funktioner, end at købe en hvor der er for lidt. 

 

Skal du printe fotos? 

Stort set alle printere kan i dag printe billeder, og også i en ret god kvalitet. Når du printer skal du dog være opmærksom på, hvor mange pixels dine billeder indeholder. For at printe et godt billede, skal opløsningen altid være i top, hvis det ikke er, ender dit billede med at blive pixeleret, og det er du med garanti ikke interesseret i. 

 

Blæk eller laser? 

Om du skal vælge den ene eller anden slags printer, handler i bund og grund om, hvad det er du skal printe. Skal du printe billeder, bør du som udgangspunkt, gå en stor bue udenom en laserprinter. En laserprinter kan ikke printe på fotopapir. Skal du printe en masse tekst, og skal der være billeder i sort/hvid, sammen med teksten, er en laserprinter til gengæld et udmærket valg.