SharePoint projektportal

Hvis I vælger at få jeres nye SharePoint projektportalsløsning fra os her hos UpShare, så er I i gode hænder. Vi hjælper jer og jeres firma helt fra start og er med hele vejen, til projektet er fulgt godt til dørs. Det behøver ikke være en uoverskuelig opgave for jer at skulle styre jeres projekter, for vi gør det nemt for jer ved at skræddersy en løsning, der passer til netop jeres virksomhed.

Vi bygger dog ikke løsningen fra bunden, da den er baseret på SharePoints standardværktøjer. Det, vi gør, kan sammenlignes med at tage et karosseri fra en flot og effektiv bil, som kører rigtig godt, og så isætte nyt interiør og specialudstyr, som passer til netop jeres behov. De gode køreegenskaber bliver bevaret, men det bliver nemmere for jer at styre og betjene bilen og få det fulde udbytte af den. Da vi netop ikke bygger jeres nye løsning fra bunden, er det nemmere for både os og jer at tilpasse sig til Microsoft 365’s nye features.

Det skaber en intuitiv og praktisk tilgang til at bruge værktøjet. Netop ved at tilpasse SharePoint projektportalen til jeres behov, bliver det nemt og overskueligt for jer at få et godt overblik over alle jeres projekter. Vi har stort fokus på, at vores kunder får en så nem indkøring i den nye SharePoint projektportal som muligt, og derfor sørger vi for, at brugervenlighed og intuitiv opbygning er i højsædet.

Når du vælger at få en SharePoint projektportal fra UpShare, så får I et tilpasset dashboard, så I netop kan se de ting, som er vigtigst for jeres specifikke virksomhed. Det gør det nemt for jer, og samtidig får vi lov til at gøre det vi brænder for; nemlig at gøre SharePoint mere udbredt og nemt at bruge i både små, store og mellemstore virksomheder.

Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder for at få en SharePoint projektportal

Tid, der er sparet, er tid tjent. Penge er ikke den eneste form for valuta, I som virksomhed ligger inde med. Derfor kan I med fordel vælge at samle jeres virksomhedsløsninger ét sted. Det er via SharePoint, som vi er specialister inden for, og vi hjælper jer rigtig gerne i gang og følger jer helt i mål med jeres nye SharePoint projektportal.

Vi står klar til at hjælpe jer i gang med at bruge SharePoint projektportalen. I er velkomne til at kontakte os pr. telefon, pr. mail eller via kontaktformularen her på vores hjemmeside.

Hvis I foretrækker et fysisk møde, så kan det også sagtens arrangeres. Vi har kontor i Herning, og vi har åbent mandag til fredag fra 8-16 og fredag fra 8-15. I er velkomne til at komme forbi vores kontor, men vi vil anbefale, at I aftaler en tid til et møde først.

I er mere end velkomne til at få en uforpligtende samtale, og det kan I få ved at bruge kontaktformularen her på vores hjemmeside. Så vender vi tilbage til jer for at arrangere et møde.