Derfor er IT-rådgivning en god investering

IT er ikke billigt. Det er faktisk ofte en dyr investering, som ligeledes har potentiale til at få stor indflydelse på produktiviteten i en virksomhed.

Derfor er der ikke råd til at træffe forkerte beslutninger, når det kommer til det teknologiske fundament, som skal understøtte hele vores foretagende. Faktisk skal IT-løsningen sidde lige i skabet og give forretningsværdi fra dag et.

Bring eksperten i spil

For mange virksomheder er det gældende, at de har en rigtig god ide om, hvilke behov det skal have dækket. Når man taler om en rigtig god ide og ikke 100 procent ide, kan det skyldes, at forretningen ganske enkelt ikke er klar over, at de måske har et behov, som eksisterer på baggrund af en ny mulighed, som IT i dag tilbyder dem.

Derfor handler det også om, at man skal have god og kvalificeret IT-rådgivning. Det er nemlig IT-rådgivning, som gør, at man har forbindelse til en ekspert, som kan fortælle, hvilke muligheder der er på dagens marked, og hvad der taler for og imod en given løsning. Den knowhow er guld værd – særligt i dag, hvor virksomhederne står med krav fra medarbejderne, som er blevet vant til at arbejde under fleksible rammer, som tilfældet har været under Covid-19.

IT-rådgivning dækker over både software og hardware

IT-rådgivning i dag bør tænke hele vejen rundt. Det skal nemlig være med til at sikre, at en virksomhed for både den hardware og software, som er nødvendig.

Hardware skal sikre, at medarbejderne har en maskine med nok ”hestekræfter” til at udføre arbejdet, mens softwaren skal sørge for, de har de rette produktivitetsredskaber.

Men dette er ikke altid nok! Software, fildeling, mails m.m. skal nemlig kunne tilgås online, da vi skal kunne arbejde fra et tog såvel som fra en kontorbygning. Derfor skal hosting og servere være kraftige, skalerbare og oppe. Dertil hersker der et stort spørgsmål omkring sikkerhed. Sikkerhed handler dog ikke kun om GDPR, men også om at kunne gendanne filer, hvis der har været virus, malware eller blot et strømsvigt.

Derfor er god og kompetent vejledning altafgørende – og investeringen værd.