Guide til en succesfuld blog

Det er vældigt populært at starte egen blog nu om dage. Rigtig mange har succes med det, og rigtig mange drømmer om at starte en ny succesfuld blog op og leve af skriveriet. Der er mange former for blogger og formidler, man kan være. Og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan blogge om. Der er alligevel nogle overordnet former for at blogge, vi kan kategorisere. Det kan du læse mere om i artiklen her.

Hvis du vil have flere til at følge med

De dygtigste udkonkurrerer de andre i forhold til læsere og følgere, men hvad er det, der batter at gå efter i kampen for en succesfuld blog? Hvordan lyder de brugbare tips og gode råd til, hvad der kan få din nuværende eller kommende blog til at få flere læsere? Og hvad kan simpelthen bare være vejen til mere succes for din blog?

 

Brænder du for at have en personlig blog, hvor du eventuelt deler ud af dine oplevelser, dine tanker og indtryk? Eller at blogge om, hvad du mener ting, der er oppe og samfundsrelevante ting? Er der hvertfald en ting at slå fast. Det vil kunne mærkes af læserne, hvis du higer efter udelukkende at få flest mulige til at læse med. Hvis det er målet frem for det bedst mulige indhold i det du skriver. Det kan komme til udtryk, hvis du bare skriver det, du tænker flest helst vil høre angående et emne. Hvis du skriver udelukkende ud fra, hvad du tænker får dig til at lyde mest klogt, sejt og perfekt. Den stræben for dig kun til at blive ligesom de fleste, og det er hverken underholdende eller rammende, fordi det ikke er ægte og kommer fra hjertet.

 

Det handler om at turde skrive om, tvivl, fejl, sårbarheder, samtidig med at dine iagttagelser og meninger selvfølgelig er interessante at høre. Dine læsere vil gerne høre dine kloge ord også såmænd, men først der, fremstår du pålidelig, ægte og endda elskværdig. Det giver følgere, læsere, og udkonkurrerer dig fra mængden.

Hvis du skal sælge

Hvis formålet er salg af den ene eller anden form, er der også specifikke råd at følge. Det er vigtig, at dit layout er lækkert at se på. Sæt dig ind i design af layout til annoncer eksempelvis. Rigtig mange læser marketing blandt andet for at blive bedre på området, men det er ikke sikkert, du har lige har tænkt dig at gå den vej. Det kan sagtens også lade sig gøre at få succes med salg gennem din blog uden at have uddannelse bag sig inden for området. Dog bør læse dig til mere viden og lade dig inspirere af dygtige sælgere

 

Linkbuilding er godt for bloggen, da det giver større synlighed og chancer for mange flere kunder. Linkbuilding øger din synlighed i Google-verdenen, så en linkbuildingstrategi, kan få din blog rigtig langt. Også selvom mange udelukkende klikker ind på varen, du ønsker at sælge, uden at købe den, har en god placering på google indiskutabelt en stor og vigtig betydning, hvis du vil have succes og salg.