Gode tips til din vin

Sommeren er over os, og det betyder samtidig, at det også for mange mennesker, er ensbetydende med at sidde hjemme på terrassen og nyde et enkelt glas vin på de stille sommeraftener. Men hvilken vin er den bedste, og hvordan ved du hvilken vin du skal vælge? Alt dette kan du få svar på lige her, hvor du får nogle råd til, hvordan du nemt spotter din næste yndlingsvin. 

 

Går du efter en hvidvin, kan du med fordel gå efter en af de mange Pinot Gris vine. Vinen bliver for det meste fremstillet i Alsace i Frankrig, på grund af det gode klima. Dette er nødvendigt, når det handler om at fremstille den lyse vin. 

 

Hvordan er en Pinot Gris fremstillet? 

Den lette hvidvin Pinot Gris, er kendt for at have en smule sødme, samt en let parfumeret og røget karakter. Druesorten vinen er fremstillet af, har en let krydret og moskusagtig aroma, der er let blandet med sød honning, samt eksotiske frugter. Derudover vil du, når du nyder denne lette vin, fint kunne fornemme små duftnoter fra grapefrugt, kvæde, ananas, safran, æble, lindetræ og smør. 

 

Har du derfor brug for at få fat på en simpel vin, som du sagtens kan servere en kølig sommeraften på terrassen, så er denne elegante vin et rigtig godt bud. Skulle det ske at du bliver så glad for vinen, er der intet i vejen for at købe en del flasker til at gemme. Vinen kan nemlig sagtens gemmes – endda også i lang tid.