Glemte madpakker? Glæd dine ansatte med en madordning

Nogle gange får vi travlt, og vi kommer så hurtigt ud ad døren, at vi glemmer madpakken, når vi skal på job. Glemte madpakker er noget, som vi alle sammen kender til. Det er frustrerende, og det fører ofte til, at vi ikke får noget at spise i løbet af arbejdsdagen.

Hvis du leder en arbejdsplads, hvorfor så ikke glæde dig selv og medarbejderne med en madordning? Der er adskillige fordele ved en sådan ordning, og frustrationer over glemte madpakker vil være fortid.

Hvorfor er det slemt at glemme madpakken?

At glemme madpakken i ny og næ er ganske normalt – det kender vi alle til. Men hvis du aldrig husker madpakken, eksempelvis fordi du ikke har tid til at bikse en frokost sammen, eller fordi du har for travlt om morgenen, er en rigtig dårlig idé.

Men hvorfor er det så slemt at glemme madpakken?

  • Din krop får ikke den næring, den har brug for.

  • Dit energiniveau daler.

  • Du vil have sværere ved at koncentrere dig.

Hvad kan man få i en madordning?

Du kan få mange forskellige typer madordninger til din arbejdsplads. Det er blot et spørgsmål om, hvad der er interesse for iblandt de ansatte.

Er ønsket at stille sunde snackalternativer til rådighed, er levering af firmafrugt eller en såkaldt frugtordning en velegnet løsning. Hvis du kunne tænke dig at få leveret frugt til virksomhed, kan du få attraktive tilbud på frisk firmafrugt leveret direkte til jeres virksomhed.

Tilpas madordningen til din arbejdsplads

Som nævnt ovenfor, findes der mange typer madordninger. Desuden er der hos leverandørerne ofte mulighed for at ændre eller justere i indholdet af disse madordninger, således at det passer perfekt til netop din arbejdsplads. Der kan eksempelvis blive taget højde for allergener, favoritretter eller andre lignende præferencer til madordningen, der skal leveres.