Det skal du vide om overlevelsesdragter

Er du af og til ude at sejle? Så kan det helt klart betale sig, at investere i en overlevelsesdragt. Som navnet lyder, så sørger den nemlig helt basalt, for din overlevelse. Forestil dig at din motor går i brand, dit skib synker, og at du er nødt til at hoppe ombord.

Her vil overlevelsesdragten holde dig varm, uanset hvilken sæson du er ude at sejle i. den vil også holde dig flydende, så at du ikke behøver at bruge energi på hverken at opvarme din krop, eller at skulle holde dig oven vande. En overlevelses dragt, vil klare alle disse ting. det er dermed en investering i selve det at overleve – det er altså noget som alle sejlere burde investere i.

Læs videre, og lær hvordan du nemt, hurtigt og billigt kan opnå en overlevelsesdragt, samt andre gode råd til at sikre sin fremtidige sikkerhed.

Sådan får du fat i en overlevelsesdragt.

En overlevelsesdragt er også kaldet en flydedragt, og sikre, som nævnt, at du flyder i vand, samt at du kan holde varmen. Det er ikke en dragt som man har på under hele sejlturen, men derimod en dragt man tager på, hvis man kan mærke at skuden er ved at synke. Med den rette overlevelsesdragt kan du dermed føler dig mere rolig og mindre stresset, velvidende, at du har en større chance for overlevelse, om dit skib skulle gå ned.

At tage sig sådanne sikkerhedsforanstaltninger kan give en god ro inden at man tager ud på sin sejltur, og det er altid vigtigt at være godt forberedt. Se evt. på hvad du ellers kan gøre, for at det bliver mere sikkert for dig at sejle. Hvis du har lavet god research inden du tager afsted, så er chancen for at det bliver en god tur også en hel del større. Prioriter derfor at have din sikkerhed i orden, så at du kan nyde din sejltur 100 procent. Gå aldrig på kompromis med din sikkerhed, men sørg altid for at investere i den. dette er noget af det vigtigste, da det simpelthen gælder dit liv.

Gode råd til forberedelse

Inden du skal ud på en sejltur, er det super vigtigt at du er godt forberedt inden du tager afsted. Den rette forberedelse betyder at du får en bedre og en mere sikker tur, hvilket de fleste er interesseret i. Lav her en liste, over forskellige ting, som du skal nå. Dette kan fx være en tur til mekanikeren, ud og købe olie osv. Der kan være et hav af ting, som man skal forberede, og det kan derfor være en god ide at få det ned på papir, så at man kan holde styr på de mange forskellige ting.

Lav derfor en to-do-liste, så at du ikke glemmer nogle ting. det er vigtigt at du får det ned på papir, da ens hoved kan føles helt overfyldt til tider.

Opsøg altid gode råd

Det er en god ide, uanset hvor erfaren en sejler man er, at sørge for at søge ris frem for ros – dette gælder i livet helt generelt. Det kan være sindssygt svært at lægge sin stolthed til side, men en super god ide at søge viden fra erfarne sejlere, så at du kan få den bedste sejltur nogensinde, og så at du kan blive endnu dygtigere, til de mange facetter der ligger i sejlads. Det er altid en fed følelse at blive dygtigere til noget. Søg derfor viden fra erfarne kaptajner, så at du kan blive dygtigere til at sejle, og kan få en god og en sikker tur.