Det bruges rørballoner og afspærringsskiver til

Har du helt styr på, hvordan kloakering fungerer? Det har du næppe, hvis du ikke arbejder med det til daglig. Men selv hvis du arbejder med kloakering kan det nogle gange være godt lige at få ridset op, hvorfor du gør det, du gør. For det er jo vigtigt, at du kender alle kneb, hvis du skal gøre kunderne tilfredse med dit arbejde. Har du derfor af den ene eller den anden grund behov for at få genopfrisket, hvad ideen med rørballoner og afspærringsskiver er, så læs med her.

Skab en afspærring eller forsegling

Helt kort så er ideen med rørballoner og afspærringsskiver at skabe en form for blokade. Når du sætter dem ind, så vil du nemlig også stoppe for det vand, der ellers ville løbe igennem. Og det kan være en god ting at kunne, når man så skal til at arbejde i kloakken.

Køb rørballoner & afspærringsskiver, hvis du har brug for nogle gode nogle af slagsen. Du har forskellige typer og størrelser at vælge imellem. Derfor kan det også være en idé at udvide dit arsenal, til når du næste gang skal lave noget kloakarbejde.

At blokere for vandet er altså en god idé. For det sørger for, at du kan arbejde uforstyrret i kloakken. Alternativt ville vandet jo strømme ind. Men det er faktisk ikke den eneste fordel, du kan få ud af at bruge rørballoner og afspærringsskiver.

Prøv tætheden efter med rørballoner

Det er altså ikke kun for at holde vandet væk, når du arbejder, at du kan have fordel af at bruge rørballoner. For det kan nemlig også hjælpe i en anden sammenhæng.

Når du skal tætte tætheden af et rør, kan du ligeledes bruge en rørballon.

Du kan nemlig tjekke tætheden af et rør ved at sætte en rørballon ind. Så kan du enten prøve det efter med vand eller luft. Når du så bruger det, kan du finde ud af, om der er nogle steder, hvor tætheden ikke er i orden.

Du skal naturligvis sikre dig, at størrelsen passer. Ellers vil der ikke være den store nytte af det.

Du kan også finde en større pakke af ting, der kan hjælpe dig med at tjekke tætheden af et rør. Så kan du koble det til din computer for at få en rapport, der fortæller dig, hvordan det hele står til.