5 lette måder at modificere din amerikaner bil 

I mange år har det hos ejere af ældre amerikanske biler været populært at modificere sin bil og tilpasse den lige som man ønsker. I denne artikel finder du 5 lette måder hvorpå du kan modificere din amerikaner bil, så du er toptunet til de danske og europæiske landeveje. 

  1. Amerikanske Fælge 

Den nemmeste måde at ændre din amerikaner bil på samt afgive den mest effektive reaktion er ved at udskifte dine kedelige fælge. Hos nordens største forhandler af dæk og fælge til amerikanske biler, kan du finde et bredt udvalg af populære kvalitets fælge der passer lige til den stil du er ude efter. Sortimentet dækker bredt lige fra fælge til Ford Mustang til Corvette. Hos Dækimporten har du muligheden for at finde lige det sæt fælge, som passer til dit budget og ønsker. 

  1. Bagenden

Det er ikke nødvendigvis den nemmeste modificering, men bestemt en af ​​dem med størst påvirkning. Om du er til en god bagdel eller ikke, kan du ikke benægte, at en bil ser bedre ud på røven. Her kan du blive inspireret af kendte mærker som BMW, Audi og mercedes, der med deres sporty modeller har ret respektable bagdele. Bagdelen på en amerikaner bil har en del at sige i forhold til helhedsindtrykket. 

  1. Skift af plastik 

Ændring af plastdele kan variere fra skift af gitter til skift af kofangere. Hvis du f.eks. Skifter et bikube gitter til en med lameller, kan det gøre hele forskellen for din bils udseende. Du kan skifte den forreste splitter, hvis du bare ønsker en subtil ændring. Eller hvis du vil have stor indvirkning, er det en god løsning at skifte de forreste og bageste kofangere. Det kunne være eksempelvis være en god løsning på en Ford Mustang. Du kan gøre en del med plastik. Du har f.eks. muligheden for at skifte farve forskellige steder på bilen, så den ikke kun er sort.  

  1. Opdater din udstødning 

At opdatere din udstødning er en fleksibel modificering. Her kan du vælge kun at gøre det på din bagkasse (den del, der er tæt på bagsiden af ​​bilen) eller gå hele systemet efter. En ny udstødning kan skabe et helt andet udtryk af bilens kræfter. 

  1. Sæder

Bilens indre kan let ændres, hvis man ønsker et andet udtryk. Ved at opdatere indmaden i din amerikaner bil, kan du vise din personlighed. Det er ikke let at skulle skifte sæder og andet i en amerikaner bil. Her kan det være en god idé at tage hånd om opgaven med en kammerat eller en professionel.