Tips til at spare på el- og varmeregningen

Ingen kan lide at kigge på alt for store tal på el- og varmeregningen sidst på måneden. Pludselig skal man betale utroligt mange penge på et forbrug, som måske ikke har været super nødvendigt. Her får du nogle tips til, hvordan du kan formindske tallene på henholdsvis el- og varmeregningen.

Luft til luft varmepumpe

En Luft til luft varmepumpe er utroligt smart, når man gerne vil spare på varmeregningen. En luft til luft varmepumpe kan nemlig omsætte varmen fra luften udenfor til varme indenfor. Varmepumpen kan faktisk samle på varme, selv når det er minusgrader udenfor. Dermed kan man med fordel investere i en luft til luft varmepumpe, som hermed kan være et super effektivt alternativ til radiatoren derhjemme. Dermed kan man få nogle store besparelser, som man selvfølgelig ikke vil gå glip af. Desuden er det ikke en ulempe, at varmepumpen er miljøvenlig, da den ikke udleder noget CO2, når den opvarmer din bolig. Du kan eksempelvis finde en Luft til luft varmepumpe fra Scanheat.

Sluk for lyset!

Langt de fleste har hørt den før. Sluk for lyset når du forlader et rum. Det er dog et super godt tip til at spare penge på elregningen, da man hermed ikke bruger penge på at belyse et rum uden grund. Desuden er det rigtig godt for miljøet, når man ikke udnytter elektriciteten i stor grad.

Tæpper holder på varmen og hyggen

Man kan godt være fristet til at tænde for radiatoren i løbet af de kolde vinteraftener. Dog er det ikke altid nødvenligt at tænde for radiatorerne, hvis man blot får varmen fra andre steder. Du kan med fordel holde på varmen ved brug af hyggelige tæpper. Disse kan eksempelvis være på sofaen og altid være klar til brug i stuen. Tæpper kan således i samarbejde med luft til luft varmepumpen holde på varmen i høj grad.