Til dig der overvejer mobilepay til din onlineshop

Har du en online webshop, med en masse besøgende, og er det besøgende som også gerne putter en del ting i kurven? Mange mennesker, særligt kunder, vil gerne hurtigt videre, hvilket betyder at du sagtens kan overveje webshop mobilepay til din virksomhed. 

Det er ikke længere kun Dankortet, der er nemt at bruge, når der skal betales for en vare online. MobilePay er i høj kurs hos de danske forbrugere, der gerne vil have muligheden for at gøre en hurtig handel. Når dine kunder betaler via MobilePay, betyder det at de ikke skal i gang med bankoverførsler, de behøver heller ikke at finde et kort frem for at betale, og det er der mange kunder, der godt kan lide. 

Gør det nemt for dine kunder

Det er nemt at betale ved hjælp af MobilePay, og flere og flere online butikker er begyndt at tilbyde betaling med MobilePay. Vil du gerne være med på den nye trend, så er der absolut intet der forhindrer dig i at tilføje denne betalingsmulighed på din shop.

Hvad koster MobilePay, og hvem kan få det? 

MobilePay er en smart app, som alle privatpersoner kan bruge. Det gælder også uanset hvilken bank der er tale om, og så er det smarte at der ikke er en udgift, hvis dine kunder vælger at bruge denne betalingsform. 

Vil du gøre det nemt og bekvemt for dine kunder, at handle online i din shop, så er der ingen tvivl om at MobilePay er vejen frem.