Sådan når du dine 10.000 skridt om dagen

Det er meget vigtigt at du bevæger dig, og derfor anbefales det også, at du går 10.000 skridt hver dag. Det kan dog være svært at nå op på i en travl hverdag, hvor du skal bruge mange timer på arbejde og bare gerne vil slappe af, når du kommer hjem. Desuden er det heller ikke altid lige let at holde styr på, hvor mange skridt du egentlig går. Derfor er det en rigtig god idé at anskaffe dig en skridttæller, så du kan holdes styr på, hvor meget du egentlig går i løbet af en dag. På den måde kan du bedre aktivt sørge for, at du opnår dine daglige mål og får bevæget dig. Det er en stor hjælp, hvis du gerne vil bevæge dig mere i hverdagen og ønsker en sundere livsstil.

Forskellige typer af skridttællere

Du kan finde forskellige skridttællere, som du kan bruge til at holde styr på dine daglige skridt. Det er derfor en god idé at overveje, hvilken type der passer bedst til din hverdag.

En type af skridttæller, som er billig og let tilgængelig er, at bruge en app på dine telefon. Der findes et hav af forskellige apps, som kan tælle dine skridt, når du har din telefon på dig. Nogle telefoner har endda en indbygget skridttæller, som tæller helt automatisk, uden du selv skal indstille noget. Det er meget smart, hvis du er en person, som næsten altid har din telefon på dig. Det kan dog være en smule upræcist, da der ofte vil være situationer i hjemmet, hvor du ikke går rundt med telefonen i hånden.

En anden type er et ur med skridttæller. Det er en lidt dyrere løsning end at bruge telefonen, men den tæller meget præcist, da du ikke tager uret af og på i løbet af dagen.