Sådan kan du gøre en tjeneste for din ryg

Der er mange os, der arbejder i nogle arbejdsstillinger som ikke er helt optimale for os. Måske har du lange dage, hvor du sidder på kontoret, og du sidder måske ikke på den bedste måde. Du oplever i hvert fald sommetider, at du får ondt i din ryg, når du kommer hjem. Der er dog måder, hvorpå du kan gøre det lidt bedre for din ryg.

Det kan også godt være, at du har problemer med ryggen, og så er du særligt opmærksom på at kunne gøre det bedre for dig selv ved at et mere behagelige positioner at sidde i. Vi giver dig her nogle gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din ryg.

En behagelig seng

Overvej lige, hvor mange timer du bruger i sengen, når du sover. Det er enormt mange timer, hvor en forkert stilling eller ubehagelig seng kan gøre en stor skade for din ryg. Vi tænker ikke over det, fordi vi ligger jo alligevel og sover, og du oplever måske ikke sengen til at være dårlig for din ryg. Elevationssenge kan være en mulighed, som du kan se nærmere på. Ellers er det en god idé at tage ud i forretninger og få noget vejledning.

Massagestol

Det kan godt være en dyr omkostning at investere i sådan en, men du har sikkert oplevet, hvor dejligt du har det bagefter. Du kan sidde sådan i lang tid og nyde en god massage, og du kan også gøre det lidt sværere for dig selv ved at gøre massagen lidt mere hård, dog oplever du en større lethed i din ryg efter.

Det kan være en mulighed, at du skal sidde lidt i sådan en stol, når du er færdig på arbejdet, eller hvor du mærker, at du har siddet i en dårlig position for længe.