Sådan kommer du i bedre form på kort tid

Foråret er endelig over os og årets sommerferie nærmer sig for mange med hastige skridt. Måske hænger det sammen med et ønske om at komme i bedre form indenfor de næste par måneder og lige tabe de sidste overflødige kilo, så man føler sig godt tilpas i badetøjet ved poolen eller på stranden…

I så fald, så kan det formentligt godt nås, i hvert fald hvis du er villig til at gøre en indsats. Er du typen der levet et travlt liv med karriere og små børn? Så invester med fordel i et løbebånd til hjemmebrug. Det er en effektiv måde at få forbrændt dagens kalorieindtag. Når ungerne er puttet, så sæt 30 minutter af dagligt til en tur på løbebåndet – eller få det alternativt overstået før resten af familien vågner. Du ved bedst selv, hvad der fungerer for dig.

Kosten er mindst lige så vigtig

Selvom du giver den gas på dit nyindkøbte løbebånd fra ledo.dk, så er det sjældent reelt nok til at se egentlige resultater. Kosten har nemlig også en afgørende betydning. Hvis du har et ønske om at tabe dig, så kræver det i bund og grund, at du forbrænder mere end du indtager. Det nytter derfor ikke noget at okse afsted 30 minutter på løbebåndet, hvis du bagefter indtager slik eller et stort stykke kage.

Omvendt er det heller aldrig klogt decideret at sulte sig selv, da det kan sætte forbrændingen helt i stå. Vælg i stedet kaloriefattige madvarer, som giver en god mæthedsfornemmelse. Det kan for eksempel være kylling, hvid fisk, grøntsager og grove kornprodukter. Sæt dig selv et mål og vær standhaftig og vedholdende – så skal du nok blive klar til årets sommerferie på ganske kort tid. God fornøjelse!