Lær at svømme rigtigt

Vi danskere er generelt rigtig gode til at svømme. Vi er omgivet af vand stort set hele vejen rundt om Danmark, og vi er næsten alle sammen vokset op med ture til stranden eller i svømmehallen. Alligevel så findes der stadig en lille skare af danskere derude, som ikke har så godt styr på svømmeteknikken. Uanset om du føler dig som en god svømmer, eller om du faktisk har rigtig svært ved at svømme, så kan det være en god ide at læse op på teknik og gode råd. Vi kan næsten alle have brug for at få genopfriske og lære nye tricks.

Svømning i blodet

Som dansker ligger det nærmest i vores blod, at vi er dygtige svømmere med et godt øje for svømning i havet på en sikker måde. Hvert år hører vi om ulykker ved Vesterhavet, og desværre er det tit vores tyske naboer, som er impliceret. Selv har mange af os lært at læse havet og forstå, hvornår og hvor langt vi skal gå ud. Ligesom vi kender til de grundlæggende gode råd for svømning. Alligevel kan vi alle have brug for lidt genopfriskning. Derfor kan det være en god ide at læse op på svømmetekniker.

19 gode råd til at svømme korrekt

Der findes et hav af forskellige svømmestilarter og tekniker, som alle sammen kan være gode at kende. Men først er det vigtigt at have styr på det helt basale. Det har svømmer og indehaver af watery.dk Daniel Johannesen sat sig for at hjælpe dig med. Han lister her 19 gode råd til korrekt svømning op. På den måde har du chancen for at læse op på teknikken og at lære noget nyt, så din svømning bliver mere ubesværet. Du kan klikke her og læse hans gode råd.

Lær dine børn at svømme korrekt

Når du selv er blevet en habil svømmer ved hjælp af Daniels 19 gode svømmeråd, så kan du begynde at lære fra dig. Det er super vigtigt at gøre vores børn sikre i vandet. Heldigvis har vi allerede en god forståelse for vand og svømning i Danmark, men vi kan altid blive bedre og dermed være med til at forhindre fremtidige ulykker.