Sådan forkæler du din kæreste

Dette indhold er sponsoreret.

Der er gået hverdag i den. Den står på, vasketøj, opvask, rengøring, planlægning, madlavning og meget meget mere. I har glemt hinanden, og flammen er så småt blevet til små gnister. Det kan simpelthen ikke passe, og du er nødt til at gøre noget nu, for alt det andet hænger dig langt ud af halsen. Det hjælper oftest at forkæle sin partner og vise sin kærlighed gennem handling. Derfor har vi lavet en guide, som kan hjælpe dig med at genfinde flammen, eller hvis din partner bare fortjener lidt ekstra forkælelse. Guiden kan bruges, om du er mand eller kvinde.

Romantisk getaway

Tag på romantisk getaway. Det kan du gøre, ved at købe et kroophold på https://kroophold.dk. Her vil i få tid til den fordybelse, som i har manglet. Der vil være tid til gåture, lange snakke og rigeligt med vin. På hjemmesiden kan du finde mange forskellige ophold landet rundt. Der er både mulighed for at besøge steder, hvor det er maden, som er prioriteret højt, mens at der andre steder er skruet ekstra op for wellness området. Uanset hvad du og din partner er til, så tøv ikke med at få booket et ophold. Det vil være et sikkert hit.

Lav en lækker middag

Overrask din partner med en lækker middag. Nogle gange skal der ikke mere til end en ekstraordinær aftensmad, hvor din partner kan se, at du har gjort dig umage. Lav yndlingsretten, eller det som i spiste på første date. Det må gerne kunne associeres med nogle gode minder. På den måde viser du også, at du virkelig har tænkt over, hvad du skulle lave, og det vil helt sikkert give ekstra point.

Sæt en dag af

I har travlt, og der er planer hele tiden. Alle weekender er fyldt op, og det er svært at finde tid til bare at vi i tosomheden, som et forhold jo er. Vær derfor den første til at sige “ved du hvad skat. Lige præcis den her dag, der synes jeg at vi skal holde fri, og så bruger vi dagen på præcis det, som du har lyst til”. Dette er et godt initiativ, og det viser din partner, at du faktisk gerne vil prioriterer jer to.

Det behøver ikke at være samtlige ting fra denne guide du gør. Det som dog vi kan tage med fra denne guide er show it don’t tell it, men husk også altid at “tell it”.