Hyggelige sommeraktiviteter med børn

Når du holder sommerferie med dine børn, er der tid til at lave alt det, der til hverdag ikke er så meget tid til. Der er tid til at gøre lidt ekstra ud af hyggen og finde på nogle sjove ting at lave.

Gå på opdagelse i egen by

Det kan sagtens være, at du og dine børn ikke behøver at tage så langt for at finde hyggelige sommeraktiviteter. Det kan nemlig være, at der nogle aktiviteter i byen, hvor I bor. Derfor er det en god idé at gå på opdagelse i egen by.

Det kan være en hjælp at læse online først. Mange byer har nemlig en hjemmeside, hvor der kommer løbende opdateringer omkring nyheder, aktiviteter el.lign. Derfor er det smart at følge med der. Det kan være, at der kommer nogle aktiviteter, som du slet ikke har hørt om.

Hvis du bor i Rebild, så er der ikke kun Rebild bakker at besøge. Der er helt sikkert også en masse andet, hvis du læser mere her.

Tag på en hyggelig picnic

Nogle gange behøver det ikke at være nogle helt vilde aktiviteter, som du finder på sammen med dine børn. Faktisk kan der komme nogle rigtig gode stunder ud af helt simple ting. F.eks. kan du arrangere en picnictur med nogle sandwiches og kolde drikkevarer.

Hvis du tager nogle spil eller lidt musik med, så er der hurtigt hyggelig underholdning til et par timer. Det er en god og anderledes måde at nyde en frokost på sammen.

Mal på strandsten

En tur på stranden er uundværligt i en sommerferie. Men hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af strandturen, så kan du tage en pose med til strandsten. Så kan du og dine børn nemlig samle strandsten for senere at male på dem.

Nymalede strandsten pynter rigtig fint i enhver indkørsel, vindueskarm el.lign.