Baby på vej?

En positiv graviditetstest i hånden, et dunkende hjerte og en spænding der bare aldrig vil slippe dig; det er tegnene på at baby er på vej til verden! Står du og venter en lille ny, så kan det være en stor fordel allerede at tænke på udstyr og tilbehør til din baby. Så er der også rig mulighed for at dig og dit barn kan være i jeres helt egen symbiose sammen lige efter fødslen.

Bæreseler – et musthave

En bæresele, kan være et musthave for dig og baby hvis I skal på farten. Men er det første gang du skal stifte bekendtskab med en bæresele, kan det være en god idé at starte med at kigge online, hvor der findes et stort udvalg af bæreseler. Der findes bæreseler i forskellige farver, former, størrelser, materialer etc. Det kan være en jungle at sætte sig ind i, men der vil opremses nogle gode råd – som kan være værd huske på, når du skal ud i den store online-jungle for at finde din nye bæresele.

Smag og behag

En bæresele kan være opdelt efter hvilken aldersgruppe dit barn befinder sig i. En lille bæresele gør sig selvfølgelig gældende for nyfødte babyer. Derudover er det også relevant, at den passer til din krop, da det er oftest dig (eller dine nærmeste) som skal have den på. Derfor kan det være vigtigt, at den har mulighed for at kunne justeres efter højde, størrelse og kropstype. Bæreselens materiale kan også have en indflydelse på dit valg. Bomuld er kendetegnet ved at være et åndbart materiale, samt det er formbart for både dig og dit barn. Det er især en fordel om sommeren, hvor det kan blive rigtigt varmt! Men husk, du skal prøve dig frem og finde netop den bæresele som passer præcist dig, ud fra de kriterier du må sætte.