Navnemærket – Dit personlige navnemærke

Navnemærket er et lille klistermærke til at sætte på tøj og andre ting, du gerne vil passe ekstra godt på. Med Navnemærket er det nemt at sætte navn på både dine egne og dine børns ting. Når du bestiller navnemærket har du mange muligheder for at designe dine egne navnemærker og dermed få et personligt og unikt navnemærke. Med et personligt navnemærke er det ekstra sjovt at opmærke sine ting.

Navnemærket med billede

Mange børn synes det er sjovt at se billeder af sig selv og børn skal ikke være ret gamle, før de kan genkende sig selv og hinanden på billeder. Når bestiller navnemærker kan du uploade dit eget billede af dit barn. Det kan også være du selv eller dit barn synes det er dejligt at have et billede af jeres hund, kat eller kanin på hans eller hendes navnemærker.

Navnemærker i pastelfarver

Er du ikke vild med billeder på dine navnemærker, har du heldigvis masser af andre muligheder for at skabe et personligt navnemærke. Lige nu er pastelfarver i høj kurs, men du kan også definere farven på dine navnemærker ved hjælp af en hex-kode eller vælge nogle af vores neonfarver. Det er dine navnemærker, så du bestemmer, hvordan de skal se ud. Når du bestiller har du også mulighed for at vælge skrifttype og tekstfarve. Sæt gerne telefonnummer eller andre relevante oplysninger på dine navnemærker, fx værelsesnummer på efterskole, bosted eller plejehjemmet.

Navnemærker med figurer

Ligesom med billeder kan mange børn genkende figurer allerede fra 1-års alderen. Når børnene har lært hvordan ”deres figur” ser ud, vil de nemt kunne genkende deres egne ting, hvor navnemærket med figuren er påsat. Når du skal vælge en figur til dit barns navnemærker, så spørg barnet hvad de gerne vil have. Vis ham eller hende de mange muligheder eller vælg noget, du ved dit barn kan lide. Børn der har navnemærker i et design de godt kan lide vil også selv synes det er sjovt at sætte mærker på tøj og ting og være interesserede i at finde deres egne ting i skolen eller institutionen.

Navnemærket i sort/hvid

Vil du gerne have et diskret navnemærke, kan du designe navnemærket sort/hvidt. Du kan både vælge sort og hvid baggrund og du vælger selv tekstfarven. Du kan også vælge gråtoner. Det er helt op til dig. De lidt mere diskrete navnemærker er tit populære blandt ældre på plejehjem, efterskoleelever og voksne, der gerne vil opmærke deres ting.