Hold dit barn nært med en vikle

Hvis du har en lille ny, som du skal bære meget rundt på, er det oplagt at investere i en vikle. En vikle har den funktion, at du kan folde den rundt om din baby og ind til din krop, så du ikke skal bruge hænder eller arme til at holde den lille oppe. Det er en praktisk og god løsning, som skaber rigtig meget nærhed mellem dig selv og dit barn. Med viklen behøver du ikke lægge barnet ned i en barnevogn, når du bliver træt i armene, men kan beholde ham/hende tæt på dig. Hudkontakten til dit barn er med til at skabe tryghed og nærhed, hvilket er en stor fordel for dit barns opvækst og udvikling. Det er derfor en rigtig god idé at investere i en vikle, hvis du gerne vil finde en god og alternativ måde at holde dit barn ude bøvl.

2 fordele ved at bruge en vikle til at bære dit barn med

Hvis du overvejer at købe en vikle, skal du naturligvis vide, hvilke fordele der følger med. Viklen er stigende i popularitet blandt forældre, og det er der mange gode grunde til. Du kan her læse 2 af de største fordele, som følger med, når du bruger en vikle.

  1. Nærhed med dit barn: Når du bruger en vikle, har du mulighed for at holde dit barn oppe hos dig i længere tid ad gangen. Viklen tillader hudkontakt mellem dig og dit barn, hvilket øger nærheden mellem jer. Det er en stor fordel, da børn har brug for nærhed for at udvikle sig.

  2. Får armene fri: En af de store udfordringer ved at holde dit barn oppe hos dig er, at du ikke kan bruge dine arme imens. De er fastlåst, fordi de bruges til at holde barnet oppe, og derfor skaber det stor frihed at have en vikle, som påtager den rolle.