Har du brug for inspiration til aktiviteter, som du kan lege med din 1-årige?

Der er selvfølgelig mange forskellige lege, som du kan lege med dit barn, og det er nærmest alle lege, der udvikler barnet på den ene eller anden måde. Men det skader aldrig at få lidt flere idéer til, hvad du kan lave med dit barn. Der er mange aktiviteter, som faktisk er meget simple og ikke kræver meget, men stadig bringer enorm stor glæde hos både dig og dit barn. Nu hvor vi er gået ind i sommeren, er der pludselig også mulighed for mange flere aktiviteter ude i naturen, som du ikke har kunne lave før. Det er der mange fordele i.

Leg i haven

Der er mange muligheder for aktiviteter og leg ude i haven, når vejret er godt. Det kan være så nemt som faktisk bare at tage noget legetøj 1 år med ud i haven på et lille tæppe. Her kan i lave det samme som i alligevel ville have leget med indenfor, men nu er i udenfor, hvor der er frisk luft. I kan sagtens også tage et tæppe og madpakker, hvor i herefter kan gå en tur ned i parken og sætter jer der. Her kan i også lege videre med legetøj. Alting er bare lidt bedre udenfor i det gode vejr.

Besøg forskellige steder

En anden god aktivitet, er at bruge tid på nogle forskellige besøg. Det kan være besøg til forskellige legepladser, men det kan faktisk også bare være besøg til mormor eller farmor, hvor i alle sammen kan hygge jer sammen. Det er ikke altid, at der er ligeså meget tid til det i hverdagen, men i sommerferien har i masser af tid til at besøge og lege med forskellige. Det er en lang sommer, selvom den kan føles kort, men der kan nås mange forskellige aktiviteter.