Giv dit barn en tryg søvn med Filibabba sengerand

Ønsker du at give dit barn den bedste form for tryg søvn, så vil Filibabba sengerand falde lige i din smag. Filibabba sengerand giver barnet en god tryg søvn, som både barn og forældre vil sætte stor pris på. Sengeranden vil få barnet til at sove trygt og blødt om natten, og derudover kan barnet blive afskærmet fra omverden under, eller inden nattesøvnen. Filibabba sengerande er hurtigt blevet populære på de danske børneværelser, som man i den grad forstår, så effektivt og funktionelt produktet er.

Filibabba sengerand vil med garanti give barnet en større lyst til at sove. Barnet vil føle sig tryg og sikker i sin seng, som er væsentligt for at barnet kan få han eller hendes optimale nattesøvn. Under nattesøvnen vil forældrenes guldklump blive beskyttet mod de skarpe og trælse kanter en seng har. Dermed kan forældre trygt lægge deres guldklump til at sove, uden nogen bekymringer. Filibabba sengerand har den bedste og mest bløde kvalitet, som med garanti vil holde i mange år.

Tryg søvn med bæredygtig tilgang 

Filibabba sengerand vil give barnet den bedste form for tryg søvn. Derudover vil sengeranden give en følelse af hulestemning, som alle børn vil sætte stor pris på. Filibabba sengerande har de mest fine design, som i den grad passer perfekt til alle børnefamilier i Danmark. De har de mest unikke designs, men stadig enkle. Det enkle design giver barnet mere ro, inden sengetid. Dermed vil barnet have nemmere ved at falde i søvn, da han eller hun ikke får diverse forstyrrelser fra omverden, inden sengetid.

Filibabba sengerand har mange smarte og funktionelle fordele, som enhver børnefamilie ikke kan undvære. Sengerandene giver barnet tryghed inden sengetid, derudover skaber det hulestemning. Hulestemningen vil give barnet uforglemmelige minder, især når legekammeraterne er på besøg. Forældre kan købe produktet til deres guldklump, uden diverse bekymringer, da Filibabba sengerand ikke indeholder nogen form for skadelige kemikalier. Dermed kan barnet sove trygt og sikkert, som ethvert barn fortjener.

  • Filibabba sengerand er GOTS-certificeret, dermed er mindst 100 procent af deres materialer økologiske. De bæredygtige gennem hele processen, og derudover sikrer det miljømæssig og social ansvarlighed. Den sociale ansvarlighed dækker over, at arbejderne kan udføre arbejdet frivilligt, uden nogen form for umenneskelig behandling. Derudover er der sikre og hygiejnisk arbejdsforhold
  • Filibabba sengerand er fremstillet af 100 procent økologisk bomuld. Bomuld er et 100 procent naturligt materiale, som dermed er særligt godt for miljøet. Bomulden har en af de smarteste funktioner, da bomuld kan transportere fugt væk fra kroppen. Derudover er bomuld allergivenligt, så barnet ikke får skadet han eller hendes sarte og skrøbelige hud
  • Filibabba sengerand indeholder ingen sundhedsskadelige stoffer

Tryg søvn uden forstyrrelser 

Det er særligt vigtigt at give barnet en tryg søvn, uden forstyrrelser for omverden. Hvis barnet ikke oplever forstyrrelser fra omverden, under søvnen vil han eller hun få den optimale søvn, som er særligt vigtigt for børn i små aldre. Søvnen sætter hjernen på pause, og dette vigtigt for at undgå at hjernen kommer på overarbejde. Små børn udvikler sig ekstremt meget, dermed har de brug for meget søvn, så hjernen kan få ro. For at give barnet en tryg søvn, uden forstyrrelser for omverden er en sengerand et godt udgangspunkt. Sengeranden beskytter barnet mod de hårde og skarpe kanter, så barnet kan få en tryg søvn. Derudover giver sengeranden en form for afslærmelsen, så barnet ikke får for mange forstyrrelser. Filibabba sengerand har et enkelt design, som dermed skaber ro inden sengetid, dermed bliver barnet ikke forstyrret af diverse farver og mønstrer inden sengetid.