Disse hyggelige aktiviteter skal du lave med din familie

I en travl hverdag er det vigtigt at prioritere at bruge tid med de mennesker, du elsker. Det er, når du bruger tid med dem, at du lader op og får ny energi. Det er der, du kan koble af og trække stikket.

Hvis du savner at bruge noget mere tid med din familie eller bare er løbet tør for hyggelige aktiviteter, kan du få en masse gode idéer her.

Gå en lang tur i skoven

Det er altid rigtig rart at komme ud og få noget frisk luft. En lang gåtur er noget, som både børn og voksne kan være med på. Det er derfor en perfekt aktivitet for dig og din familie. Du og din familie kan f.eks. gå en lang tur i skoven, hvor I kan kigge på træer, samle grankogler, lege gemmeleg m.m.

På sådan en gåtur kan I få nogle gode snakke, men det kan også noget bare at gå i stilhed og nyde naturen.

Hvis det bliver kedeligt for de mindste i familien, kan du foreslå, at I synger nogle forskellige børnesange, imens I går.

Vær kreative og lav jeres egen kunst til væggene

Det er nogle gange rart at komme ud af huset og være aktiv, men andre gange er det en stille og rolig eftermiddag indendørs, I har brug for. På sådan en eftermiddag kan I f.eks. hoppe i det kreative hjørne og finde lærreder og pensler frem.

I kan nemlig lave jeres helt egen kunst til væggene. Det er rigtig hyggeligt at sidde og male sammen, imens I nyder en kop varm te eller kakao. Når I maler kunst til jeres vægge, handler det ikke om, at det skal være flot. Det handler om, at I skal sidde og hygge jer.

Hvis I ikke tænker så meget over, hvad I maler, ender det som regel med faktisk at blive flot helt automatisk. Efterfølgende kan I hænge al jeres kunst op på væggene som et minde fra en hyggelig eftermiddag.

Tag ud og klatre i træer

Hvis du og din familie er i humør til at være aktive, kan I f.eks. tage i en klatrepark. En klatrepark er en fed aktivitet, hvis I vil ud og bevæge jer. Det kræver, at I er modige og tør udfordre jer selv.

I en klatrepark er der forskellige sværhedsgrader, så det er både de store og små, der kan være med til det.

I kan altid fylde en picnickurv med sandwiches og juice, så I kan nyde jeres frokost ude i naturen.

Hold en afslappende filmaften

Du og din familie ser måske en film sammen en gang imellem, men sætter I jer nogensinde ned og planlægger en decideret filmaften? Sådan en slags aften hvor I hiver alle jeres dyner med ind i sofaen, handler alle jeres yndlingssnacks og sætter en god film på. Hvis I trænger til afslapning, er det lige netop sådan en aften, I skal planlægge.