Bliv klar til ungdomsferien

På en god ferie kan du både få nye bekendtskaber og lære en masse om dig selv. Der er noget fantastisk og magisk over at komme væk fra hverdagens krav og rutiner og i stedet prøve noget helt andet. Derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at booke dig en god ferie, især hvis du er ung og trænger til at opleve noget nyt og anderledes. Ungdommen er i høj grad en tid, hvor man finder sig selv, og det bliver meget lettere, hvis man får mulighed for at holde pause fra den daglige trædemølle og komme ud og se verden.

Sunny Beach

Bulgarien Sunny Beach må næsten være rejsemålet over dem alle, når det kommer til ungdomsferier. Her er der varme, sol, god musik og en festånd, der slår alt det, man kan finde herhjemme. Du kan møde nye mennesker, spise lækker mad og bade og surfe i det smukke turkisblå hav. Billige rejser til Sunny Beach er heldigvis ikke en mangelvare, og der er især penge at spare, hvis du vælger at tage afsted med et rejsebureau. DUF er eksperter i at arrangere ungdomsrejser til Sunny Beach, Magaluf og Golden Sands, så med dem som koordinatorer kan du være sikker på at få en helt fantastisk tur.

Andre rejsetyper

Afbudsrejser til Sunny Beach er noget ud over det sædvanlige, men der findes også mange andre spændende rejser, som måske kunne være noget for dig. Kig for eksempel på denne liste:

  • Storbyferie i Paris. Du kan både besøge Frankrigs hovedstad med fly og bus, og byen er proppet med kulturelle seværdigheder og lækre spisesteder.
  • Skiferie. Denne type ferie er populær blandt unge, og der findes masser af lækre skisportssteder, som er værd at besøge. Du kan for eksempel overveje Hemsedal i Norge.
  • Interrail. Hvis du er nysgerrig og ønsker at opleve mere end et enkelt land, så kan en spændende og lærerig togtur gennem Europa måske være noget for dig.
  • Backpacking. Pak dine ting, køb din flybillet og rejs ud til nogle af de allermest interessante afkroge fast verden med din rygsæk som fast rejsemakker.