Guide til den bedste polterabend for kvinder

Skal din veninde/søster/kusine eller lignende snart giftes, og I skal til at have planlagt hendes polterabend? Så er der her en lille guide til, hvad I kan købe for at give hende en uforglemmelig dag, samt et par aktiviteter I kan lave med hende.

Til de fleste polterabender vil man klæde bruden ud. Nogle går den tossede og små-pinlige vej og giver hende et fuldstændig latterligt kostume på. Vil I ikke gøre dette, kan I i stedet købe et hårbånd med slør, en blomsterkrone eller et hårbånd med ordet ”Bride” på. I kan også give ende et ordensbånd på, hvor der står ”bride to be”. Eller måske skal hun have solbriller på, hvor der står ”bride to be”? Eller I kan lave en mellemting mellem det latterlige kostume og det mere sukkersøde ”bride” eller ”bride to be”, hvor I giver hende et tylskørt om livet og plys håndjern på det ene håndled. Det er helt op til jer, og hvad bruden er til.

I kan pynte lidt op, hvis I skal være i et lokale til morgenmad eller senere på dagen. Her kan I hænge ”Bride to be” folieballoner op på væggen, hænge serpentiner i loftet, og pynte bordet med masser af glimmer. Her kan I også tilføje nogle penis-relaterede ting, hvis dette er noget, I synes er sjovt. Man kan for eksempel få penis konfetti, som I kan sprede ud over bordet, og penis sugerør, som I kan rende rundt med hele dagen. Er I i tvivl om, hvor I kan købe alt dette henne, så har all4party.dk det hele. De har endda et “Polterabend Party in a box” sæt, hvor du får hele 44 dele til festen – dette er blandt andet glas, servietter, sugerør og lignende. Så kan I altid købe tilføjelser dertil. I kan faktisk også få et “Polterabend Spil” sæt på deres hjemmeside, hvor der er kopper, beerpong bolde og kort som ”jeg har aldrig” og ”Kender du bruden”. Så har I i hvertfald starten på nogle aktiviteter.

Hvad skal I så lave? Det kommer helt an på bruden. Er hun til stille og rolig hygge, kan I tage ind og male på porcelæn eller tage i spa, hvor I kan få ansigtsbehandlinger og massage. Er hun mere til action, kan I tage funcenter og spille lasergame eller køre gokart.

Lige meget hvad, så sæt bruden i fokus til en uforglemmelig dag!