Gør selvforkælelse til en større del af din hverdag

Du forkæler garanteret jævnligt andre mennesker med gode gerninger, søde ord, gaver o.lign. Det gør du for at gøre dem glade og få dem til at føle sig godt tilpas. Det samme skal du huske at gøre ved dig selv. Du skal huske at være god ved dig selv, så du kan holde humøret og energien oppe. Men hvordan gør du selvforkælelse til en større del af din hverdag?

Find en lækker hudplejerutine

Der er noget lækkert over at have en hudplejerutine, som du kan udføre hver dag, fordi du får en følelse af, at du gør noget godt for dig selv. Hvis du lægger din dag ud med at pleje din hud, kan du gå ud ad døren med en rigtig rar følelse.

Uren hud kan være rigtig hæmmende, fordi du kan få lyst til nærmest at gemme dit ansigt væk. Det kan give dig mindre lyst til at snakke med nye mennesker. Hvis du døjer med uren hud, er det derfor altid værd at forsøge at finde en hudplejerutine, som fungerer for dig.

Lad nogle andre forkæle dig

Hvem elsker ikke at blive forkælet af andre? Det kan være en massage, neglebehandling, ansigtsbehandling, spa el.lign. Der er noget enormt afslappende over bare at kunne læne sig tilbage og blive forkælet af en anden. Det er den slags, som du bør gøre oftere for dig selv.

Når du tager ud og bliver forkælet på den måde, får du tid til at lade op og få ny energi. Det er, når du tager dig tid til dig selv, at du kan øge dit overskud og dit humør.

Du kan altid hive din veninde, mor, søster eller kusine med, for du kender garanteret en anden, som også trænger til noget selvforkælelse.

Nyd et glas vin en mandag aften

Selvforkælelse er også at give sig selv lov til nogle af de ting, som ikke sker så ofte. Du elsker måske et godt glas vin, men du får det kun en sjælden gang i weekenderne. Hvorfor ikke nyde et godt glas vin en mandag aften, hvis det er det, du har lyst til? Eller hvorfor ikke spise din livret noget oftere, selvom du normalt kun får den på specielle dage? Når du gør den slags spontane og lækre ting på dage, hvor du egentlig ikke har forventet det, er det med til at bringe glæde ind i din hverdag.

Giv dig selv en velfortjent gave

Gaver er ikke kun noget, som du får af andre. Det er noget, som du også sagtens kan give til dig selv. Hvis du synes, at du fortjener at få en gave, skal du bare give dig selv det. Der behøver ikke altid nødvendigvis være en speciel anledning til det. Selvforkælelse er, når du er god ved dig selv og husker på, at du skal prioritere dig selv lige så højt, som du prioriterer de mennesker, som du holder af. Det kommer der altid god energi ud af.