Er du ikke tilfreds efter at have født

Der er ikke noget, der er så fantastisk som at bringe et nyt liv til verden, og derfor er der som kvinde inden anden følelse, der er mere vidunderlig end kærligheden til sit eget barn. Det er for alvor noget, der kan forsøde livet og giver masser af glæde.

Men det er også en omvæltning – især for den kvindelige krop. Flere kommer nemlig aldrig til at have den krop, som de havde før, når først de har født et barn eller måske endda flere. Det kan være, at maven aldrig får sin naturlige form igen, og måske bliver brysterne heller aldrig det samme, blandt andet fordi de bruges under amning.

Få en mommy makeover

Mange kvinder, der har født, og som således også er færdige med at føde de børn, som de vil have her i livet, beslutter sig derfor for at få en mommy makeover. Her er der tale om en brystforstørrende operation med brystimplantater, der kan give dem lidt af deres ungdom tilbage.

På den måde vil de igen kunne opnå tilfredshed med især deres barm og føle den kvindelighed, som der hviler i denne. Det skaber masser af selvtillid, og som mor er det blot noget, der vil bringe mere glæde i livet, der kan smitte af på hele familien.

Er der et andet alternativ?

Det er dog vigtigt, at man før en mommy makeover, tænker sig grundigt om. Der er tale om en operation, der forandrer en, og der er således også risici forbundet hermed. Er der andre alternativer, der kan gøres brug af som for eksempel BH’er med push up, bør sådanne således testes af først.

Er det nok med sådanne, bør der aldrig vælges en skønhedsoperation. Det er et indgreb udelukkende til forskønnelse og med kosmetiske egenskaber, og det er aldrig noget, der vil blive anbefalet.