Sådan vælger du det bedste bdsm legetøj

Kinks er på ingen måde et fremmed fænomen. Vi har her samlet nogle forskellige bdsm legetøj, som du kunne prøve som begynder samt instruktioner for at få dig i gang.

At prøve bdsm legetøj gør dig ikke pludselig til en ekspert. Det er blot endnu et trin i din seksuelle rejse. Du vil her få indblik i din seksualitet, lære at droppe dine usikkerheder og blive udsat for nydelse så vild og dyrisk, at det bliver vanskeligt at komme ud.

1. Leg med sanseberøvelse

Sanseberøvelse er et spektrum af alt fra hardcore bondage læder til det mere uskyldige bind for øjnene – det bedste valg for begynderen.

At eliminere en eller flere af sanserne kan gøre de andre meget skarpere. Det kan indebære, at lette berøringer, udåndinger, lyde kan blive markant mere ophidsende. Mens noget satin bind for øjnene måske ikke er klassisk bdsm legetøj, kan det få dig i det rette humør, før handlingen for alvor begynder.

2. Prøv magtspil

Ønsker du en virkelig smagsprøve på, hvad bdsm indebærer? Det handler ikke blot om at smække bagdele. Nej – hovedattraktionen er magtspil. At påtage sig rollen som dom (forkortelse for dominant) eller sub (forkortelse for subordinate) kan dog måske være lidt for seriøst for en begynder. Men det at lege rundt med disse roller kan være et godt sted at starte.

Hertil kan du prøve halsbånd. At lade en scene udspille sig, hvori den ene partner klart har magten, kan være en ophidsende fantasi. Herren og stuepigen, læreren og eleven er blot nogle enkelte klassiske eksempler på magtspil. Herre/slave forholdet er ikonisk og intet legetøj passer denne fantasi bedre end et halsbånd med snor.

Du kan også prøve med en kugleknebel. Selv hvis savl ikke er din eller din partners sag, kan en kugleknebel være et godt legetøj til den, der er ny til magtspil. At have en kugleknebel i munden afskærer evnen til at kommunikere, hvad man kan lide eller ikke lide, hvilket også inkluderer det klassiske safeword. Det åbner døren for en hel ny verden af udforskning med intet andet end kropssprog.

3. Vælg et fælles kink

Fetish er bedst, når det udforskes i fællesskab. Givet hvilken slags aktiviteter, der er involveret, er det væsentligt, at alle er indforstået med, hvad der kommer til at foregå. Kend hinandens grænser og betingelser, før I går i gang. Tillid er en vigtig del af bdsm, og det skal være sjovt for alle.