Polterabend for den aktive

En polterabend skal sætte fokus på den kommende brud eller brudgom. Det er derfor vigtig at lave noget der passer til dem. Festartikler til en polterabend er forholdsvist nemme at finde, da der er meget forskellig pynt med penisser, bryster og numser – du kan blandt andet kigge på all4party.dk. Det skulle derfor ikke være det store problem at få pyntet op til polterabend. Det svære er nok mere, hvad for nogle aktiviteter, man skal have gang i. Er den kommende brud eller brudgom en aktiv type, så kommer der i denne artikel nogle forslag til, hvilke aktiviteter I kan planlægge for ham eller hende.

Lasergame
Lasergame er en aktivitet, hvor I bliver delt op i hold, hvorefter I skal skyde de andre hold med jeres laserpistoler. Det er en sjov aktivitet, hvor der er fart på, samtidig med at der kommer gang i konkurrencegenerne. Lasergames er ikke altid det samme, da det kan være forskellige koncepter, alt efter hvor I bestiller det henne. Nogle lasergames er den klassiske mørke bane, hvor I kan gemme jer og skyde efter hinanden. Andre er mere krigsrelateret, hvor banen ligner en krigszone. Uanset hvilket lasergame I bestiller, så vil det med garanti blive rigtig sjovt.

Paintball
Paintball er også en sand klassiker, når det kommer til polterabends – specielt for gommen, selvom bruden selvfølgelig også ville kunne have det sjovt med det. Hvordan I vælger at gøre det, så kan paintball spilles i hold, alle mod alle eller alle mod gommen eller bruden. Gommen eller brugen bliver ofte klædt ud i et tosset kostume, som en lyserød kanindragt, mens I andre kommer i klassiske camouflage kedeldragter. Derudover bliver det ofte lavet sådan, at der er en lille ekstra aktivitet, hvor gæsterne skyder efter gommen eller bruden, hvorefter de får lov til at skyde alle gæster en efter en.

Bumperz eller Waterballz
Nogle sjove og aktive udendørs aktiviteter kan være med bumperz eller waterballz. Bumperz er store bolde, man tager på og derefter spiller fodbold. Man kan her bumpe ind i hinanden, mens man forsøger at løbe med de store bolde om overkroppen – det vil med garanti sætte gang i både pulsen og grinemusklerne. Waterballz er store holde, man skal løbe indeni på vandet. Dette sætter igen gang i konkurrencegenet og grinemusklerne, mens I konkurrerer i blandt andet at løbe om kap.