Vælg den hårshampoo der passer bedst til din hårtype

Der findes et utal af forskellige shampooer, og det kan være svært at navigere i hvilken shampoo der passer til din hårtype. En tommelfingerregel er, at man skal vælge en shampoo, der har nogle skånsomme ingredienser og ikke går ind og skader håret.

Det er ikke altid helt oplagt hvilken shampoo der passer til dit hår, så hvis du ikke ved det kan det være en god ide at prøve sig frem blandt de forskellige skånsomme shampooer. Du kan for eksempel vælge at prøve en Innersense shampoo. Så får du hvert fald en shampoo der er egner sig godt til at rense både hår og hovedbund.

Hvorfor Innersense shampoo?

Når du vælger at bruge en innersense shampoo, så vælger du en shampoo, der går ind g renser hår og hovedbund, med en masse sunde og naturlige stoffer. Shampooen indeholder ikke sulfat eller anden skadelig kemi da sulfat, eksempelvis, kan gå ind og få hovedbunden til at tørre ud.

Du kan finde mange forskellige Innersense shampooer, der passer til en masse forskellige hårtyper. Du er derfor garanteret at finde en shampoo, der passer til dig, hvad end dit hår er lige, bølget eller du har krøller.

Shampooen går ikke ind og påvirker hovedbundens naturlige produktion af olier, som andre shampooer godt kan gøre, men opretholder den balance der er mellem hårvask og hovedbundens egne renselsesprocesser.

Få en bedre og sundere hovedbund

Hvis du har meget tendens til skæld, eller lider af tør hovedbund, så kan det være et tegn på, at du skal overveje at skifte shampoo. Mange tilfælde af skæld og tør hovedbund stammer nemlig fra shampooer, som ikke er gode for brugerens hovedbund. Du kan derfor, i mange tilfælde, slippe af med irriteret hud i hovedbunden ganske enkelt ved at skifte shampoo.

Har du tendens til tør hovedbund kan det også tyde på, at din hovedbund er en lille smule sart eller skrøbelig. Det vil derfor være en god ide at skifte til en shampoo, der kun indeholder naturlige ingredienser, så du i fremtiden slipper for den tørre hovedbund.

Det samme gælder hvis du har tendens til skæld. Skæld kan ofte være en reaktion på nogle stoffer i din shampoo, som du ikke kan tåle. Ligeledes ville det være værd at overveje, om du skulle skifte til et mere naturligt alternativ.

Så hvis du vil gøre en ekstra indsats for at passe på dit hår og din hovedbund, så bør du overveje at skifte til en Innersense shampo.