Studenterfesten

Er du endelig ved være nået til vejs ende i din ungdomsuddannelse, så skal det selvfølgelig fejres med en fest. Det kan selvfølgelig være lige meget, om du får en studenterhue på eller ej – slutningen af uddannelsen skal fejres uanset hvad. Her kommer en lille guide til, hvordan du får en helt fantastisk studenterfest.

Pynt skal der til!
Pynt er altid med til at sætte stemningen, når man skal holde en fest. Når man bliver student eller ”bare” er færdig med sin uddannelse, så er det en helt speciel dag, hvor man bestemt ikke skal skippe pynten. Bliver du student, kan du med fordel pynte op med studenterhuer over det hele. Får du ikke en studenterhue, kan du skippe dette og pynte med alt andet. Bannere, lys, serpentiner og balloner er altid en god start på pynten til din fest. Du kan købe helium til balloner, så de kan flyve og ikke bare ligger på gulvet. Gør du dette, kan du med fordel lave ballonbuketter, som du kan placere forskellige steder i rummet. Dette ser ud af mere, så du måske ikke behøver at købe al pynt i verden for at give den helt rigtige feststemning.

Gæsterne skal hverken sulte eller tørste
Mad og drikke er også en del af en studenterfest – eller en ”jeg-er-endelig-færdig-med-min-uddannelse-fest”. Overvej, hvad I skal have at spise. Skal I lave maden selv eller bestille den udefra? Hvad skal I have at drikke? Vin, øl, cider og sodavand er altid en god ide at have til maden. Derefter kan du for eksempel lave forskellige drinks i store lemonadekrukker, som dine gæster selv kan tage af. På denne måde er du fri for at have 700 forskellige alkoholflasker og sodavandsdunke til at stå over det hele – det kan du selvfølgelig også bare gøre, hvis du ikke vil til at lave færdigblandede drinks.

Musik til at sætte gang i festen
Der skal selvfølgelig musik til en rigtig fest. Det kan derfor være en rigtig god ide at låne eller leje en eller flere højtalere, hvis du ikke allerede selv har en. Derudover kan det være en rigtig god ide at lave en playliste til festen, så du ikke hele tiden skal stå og finde nyt musik. Bruger du Spotify eller lignende kan du også sagtens bruge en af deres playlister, hvis du ikke gider at gøre det selv.

Tillykke med endt uddannelse – og god fest!