Skal du til at planlægge et helt specielt arrangement?

Denne artikel indeholder reklame.

Der findes ikke noget bedre, end når en planlægning løber af stablen, og dit hårde arbejde bliver til virkelighed. Det kan være, at du skal arrangere en polterabend, 30-års fødselsdagsfest eller noget helt tredje – og vi har fundet nogle gode idéer til, hvad I kan lave. Der er selvfølgelig stor forskel på diverse events, som man kommer til at planlægge for sine venner, men fælles for dem alle er, at man gerne vil have, at festens midtpunkt bliver glad, og at alle har en fremragende fest.

Planlægning: Hvad skal du have styr på?

Det er meget forskelligt, hvad man skal have styr på, når man står for planlægningen af en fest – men typisk er det en rigtig god idé at være lidt flere om det. Det vil sige, at du skal uddelegere nogle af dine punkter på to-do-listen, så du er sikker på, at du også har tid til at nyde festen, når det endelig går løs.

Derudover er det også en rigtig god idé at have lavet en god planlægning, for hvis du har dette, så vil du også nemmere kunne slappe af og være til stede til festen. For der er rigtig mange punkter, som skal planlægges, når man for eksempel skal arrangere en polterabend. Der skal sørges for mad, underholdning, musik og kørsel til forskellige steder, hvis I eksempelvis skal til en anden by. Vi anbefaler, at du lejer en VIP BUS, som kan køre jer hele dagen til forskellige steder. På den måde vil I hele tiden forblive samlet, og der vil være en kæmpe fest i bussen.

Hvor kan I være henne?

Der er noget spændende ved at tage andre steder hen, så I ikke bare skal være derhjemme eller i alt for velkendte omgivelser. Her tænker vi, at I kan køre til nogle forskellige destinationer, så I også kan nå at lave nogle forskellige aktiviteter. Hvis vi stadig har tanken om, at du er ved at arrangere en polterabend for manden, så vil det jo være oplagt at tage ud og køre gokart, skyde med paintball eller lidt mildere lasergame. Der er så mange muligheder, som I vil kunne nå, hvis I eksempelvis snupper en VIP-bus.

Mad og de kolde drikke

Når det er et festligt arrangement, skal man ikke gå ned på hverken mad eller drikke. Vi har den erfaring, at det er nemmest enten at bestille noget mad eller tage ud at spise. Dette kan afhænge meget af, hvor mange I er, og hvor I bor henne. Men der er ikke nogen, som skal stå ude i køkkenet og lave maden. Det er meget bedre, at det hele er ordnet af andre, så I kan hygge jer og koncentrere jer om at fejre jeres gode ven.

Alt efter hvad de forskellige arrangementer står på, så skal der selvfølgelig også være noget at drikke til alles smag. Start måske dagen med en god øl eller cider, hvor I derfra kan lave lækre drinks eller åbne en god vin til maden. Hvis I tager ud for at spille lasergame eller paintball, skal der måske også lige købes en flaske vand – det kan jo blive lidt hårdt.