Sådan planlægger du den perfekte herretur

Skal du planlægge en tur for gutterne – og mangler du gode ideer? Vi har her samlet nogle gode ideer for at gøre hele planlægningen lidt nemmere for dig.

En god oplevelse

Hvis I skal afsted en hel dag, så skal der jo underholdning til. Der findes et hav af gode oplevelser, som du kan invitere drengene med på. Én oplevelse kan f.eks. være en tur på Gokartbanen, så I kan bruge dagen på at konkurrere mod hinanden. Hvis I hellere har brug for en stille og rolig oplevelse, kan f.eks. øl-, vin, gin- eller måske whiskysmagning være en god idé. Det skal bare være en oplevelse, som I ikke får lige med det samme igen. Så drop den klassiske tur i biografen og kom ud og prøv noget andet end I plejer.

Et godt måltid mad

Ingen herretur uden et ordentligt måltid mad – og når det nu er en herretur, så skal der selvfølgelig den bedste mad til. Det betyder masser af lækkert kød, sovs og tilbehør ad libitum. Du kan vælge at invitere drengene med i byen til en lækker middag på f.eks. Jensens Bøfhus, Hereford Beefstouw eller et tredje sted, som I normalt alle elsker. Du kan også vælge at invitere drengene hjem til en god middag, som du selv har tilberedt. Det kræver godt kvalitetskød, en lækker sovs og en masse tilbehør. Salaten behøver du nok ikke lige bruge alverdens tid på – hvis den overhovedet behøver at være til stede.

En masse øl

Øl og herreaften går hånd i hånd – og der må derfor ikke gås ned på udstyr i form af øl. Det er derfor vigtigt, at du får fyldt køleskabet godt op med jeres yndlingsøl, så der er nok til hele dagen og aftenen. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af turen, kan du også prøve at købe lidt andet øl end det I plejer og holde en vaskeægte ølsmagning hjemme i stuen. Det kan være, at I finder en helt ny yndlingsøl, som I aldrig havde overvejet før.