Sådan finder du den rigtige frisør

Alle ønsker at forlade frisøren med et friskt og fantastisk look, som de kan være glade for i mange uger frem. Det er dog desværre ikke alle, der har denne oplevelse ved frisøren – og så er det bare op på hesten og finde en ny frisør. Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du finder en ny fantastisk frisør, som du er tryg ved at overlade dine lokker til.

Prisen

Prisen er en god indikator for, hvad du kan forvente hos frisøren. Pris og kvalitet følges nemlig ad. Det er derfor langt fra den bedste idé at vælge den billigste frisør på markedet. Selvom det er billigt, kan det nemlig godt være, at du kommer til en frisør, som måske slet ikke er uddannet. I bedste fald kan det betyde, at du kommer fra med en skæv klipning, men i værste fald kan det faktisk betyde, at dit hår ligefrem bliver ødelagt, hvis du f.eks. har fået farvet eller bleget håret. Det er derfor altid en god idé at vælge en frisør, som har en rimelig men lidt højere pris og reklamerer med uddannede frisører.

Beliggenhed

Du kan også kende en god frisør på beliggenheden. Hvis salonen ligger på en lidt dyrere adresse og har mange kunder, er det tegn på en sund salon, hvor kunderne går tilfredse derfra. En mere prominent adresse betyder dog også, at prisen er lidt højere – men det er alle pengene værd, når du bliver klippet af en professionel frisør, som kan give dig gode råd og en fantastisk frisure ved hver eneste besøg.

Omdømme

Omdømme betyder naturligvis også en del. Alle frisører har nemlig et omdømme – og nogle har et bedre omdømme end andre. Det kan derfor være en god idé at læse anmeldelser på de frisørsaloner, som du overvejer at besøge. Det er også en rigtig god idé at spørge venner og familie, om de kender en god frisør. De kan helt sikkert komme med nogle bud på, hvor du bør tage hen – og måske også, hvor du absolut ikke bør tage hen. Hvis du leder efter en frisør med et godt omdømme, kan vi anbefale denne damefrisør i Kolding.

Prøv frisøren af

Når du har lavet din research og fundet et godt bud, så handler det faktisk bare om at prøve frisøren af – og her er det vigtigt, at du mærker efter, om du føler dig tryg og har en god mavefornemmelse. Det får du, hvis frisøren kommer med god vejledning og ideer til dit hår og samtidig lytter til, hvad du siger – men det får du selvfølgelig også, hvis du forlader salonen med et smil, fordi resultatet bare er blevet super godt!