Hvilke gulve giver mest for pengene?

Gulve er noget af det der bliver udsat for mest slid i hjemmet. Hver dag trædes der på gulvet, møbler bliver trukket frem og ind imellem spilder vi og taber ting på gulvet. Alle disse ting er med til at slide på gulvet og vores gulve er derfor noget af det mest udsatte i vores boliger. 

Ønsker man et gulv der kan holde til lidt mere end mange andre gulvtyper, og et gulv hvor man får rigtig meget for pengene, så er laminatgulve et rigtig godt valg. 

Mange typer laminatgulve 

Der findes et hav af udvalg når det gælder laminatgulve, og det kan være svært at vælge, hvilket et der passer bedst til ens bolig. Der er mange forskellige farver og mønster at vælge imellem, så det er lige med at vælge noget der passer ind i ens bolig. 

Det der er vigtig at tage højde for, er hvor meget gulvet skal kunne holde til, da det afhænger af hvilken slidstyrke du skal vælge. 

Vælger man et laminatgulv i høj slidstyrke, får man et gulv der uden tvivl kan holde til hverdagens strabadser. Mange laminatgulve er så slidstærke, at de også kan bruges til erhvervsmæssige formål. 

Man kan sagtens få et slidstærkt laminatgulv til fornuftige penge, og som kan holde i mange år. 

Skal laminatgulve vedligeholdes?

Laminatgulve skal som udgangspunkt ikke vedligeholdes, hvilket også er med til at gøre dem så populære som gulvbelægning.

Men som med alt andet, kan man forebygge at gulvet på sigt kommer til at se slidt og brugt ud. Selvom laminatgulve ofte er slidstærke, er det stadig en god ide at passe lidt på det. Filtdutter under stole er altid en god ide, og måtter ved døre som kan tage det værste skidt og snavs væk fra skoene, inden man træder ind på gulvet.

Der findes også forskellige former for gulvvask og plejeprodukter, som man kan vaske sine laminatgulve i, hvis man synes de trænger til en lille opfrisker.