Med hvilke sko skal du gå årstiderne i møde?

Hvilke sko bør du have stående i entréen? Det kan du blive klogere på her, for svært er det så ofte at hitte ud af, hvor mange par sko, der er nødvendige. Først kan nævnes, at du gør dig selv en tjeneste ved at købe sko af god kvalitet, også selvom prisen er højere. For hvor det at betale et par 100 kr. for sko til at begynde med virker som at have gjort en besparelse, vil de billige skos levetid ofte være beskeden, og pasformen vil ofte være et stykke fra det ideelle.

Hvorfor prøve Tommy Hilfiger sko?

Et stort brand inden for kvalitetssko er Tommy Hilfiger, der er stiftet af den amerikanske modeskaber af samme navn og har base i Amsterdam. Tommy Hilfiger sko kan kendes på de stilfulde, ergonomiske designs og den røde og blå farve fra logoet, der tit finder vej til skoene.

Find fleksible vinterstøvler med god komfort

Hvilke sko skal du så have? Støvler skal du have, så du kan møde både vinteren og efterårets vandpytter. Skind er det oplagte materiale til kvalitetsstøvler, da det både ser bedre ud end gummi og er en smule mere komfortabelt. Støvler fra Tommy Hilfiger kan fx findes med elastik i begge sider, så du ikke oplever stedsøster-i-Askepots-sko-effekten – men får en god pasform.

Få gode sneakers til de lange gåture

Sneakers er nødvendige, når du uden for de hårde sæsoner skal bevæge dig rundt i byen og tage på lange gåture i skov eller ved strand. Sneakers skal være lette, men sålen skal give effektiv stødabsorbering, så du ikke fx får vabler på fodballen. Skal du bruge dem som løbesko, kan du desuden overveje ting som reflekser og selvlysende snører, hvis du nu løber på landet.

Om sommeren bruger du sandaler eller slenters til alt andet end den krævende løbetræning.