Kvalitetstøj til businessmanden

Er du bevidst om dit tøjvalg hver eneste dag? Hvis du har med kunder at gøre, er det ikke unormalt at være i jakkesæt dagligt, og de fleste sætter pris på et jakkesæt, der har de rigtige folder og en skjorte, der er strøget grundigt. Det giver dig et professionelt udseende, og det vil måske endda få nogle kunder til at henvende sig mere til dig, frem for hvis det havde set lidt mere sjusket ud.

Der er flere forskellige ting, der er gode at huske på, når du kigger på jakkesæt. Først og fremmest handler det naturligvis om komforten. Du ved garanteret, hvad du gerne vil have, så du har noget bestemt at gå efter – skal bukserne sidde tæt, eller kan du bedre lide, at der er lidt plads omkring læggende, skal det være med plads til manchetknapper eller betyder det ikke noget for dig? Materialet er også en mindre kundskab, og det handler om at finde noget, du kan se dig selv gå i flere timer hver dag.

Sørg for at få god vejledning

Det kan godt være svært selv at vurdere, om et jakkesæt sidder lige i skabet. Derfor er det altid en anbefaling at prøve det fysisk på og måske endda få forhandleren til at give dig vejledning til, hvad der sidder godt, og hvad der måske er en god idé at prøve i en anden størrelse eller en anden model. Hvis du er i jakkesæt til daglig, er det nødvendigt med mere end bare et enkelt sæt. Du kan enten vælge at gå efter et klassisk look med flere ens jakkesæt. Det er en fordel, at du kan skifte bare en enkelt del, der stadig passer til andre dele, uden hele sættet skal skiftes.

Du kan alternativt også for variationens skyld vælge at have jakkesæt i flere forskellige farver liggende, så der bliver lagt mærke til dig.