Mangler du noget nyt og lækkert tøj?

Når man mangler noget i hverdagen, kan man måske kaste det lidt hen, fordi man ikke har lyst til at bruge for mange penge. Selvom det altid er en god ide at være ansvarlig med sine penge, skal der også være plads til, at man kan forkæle sig selv lidt en gang i mellem. Hvis du for eksempel går og mangler nyt tøj, så prøv at finde nogen penge til det. Ellers kan det hurtigt blive frustrerende, hvis man egentligt ikke føler, at man har det, som man behøver. Du behøver jo ikke nødvendiges købe det dyreste, du kan finde. Mangler du for eksempel en ny jakke, blonde top eller måske noget helt tredje?

Find ud af, hvad du egentligt mangler

Selvom man kan føle, at man intet tøj har, er det faktisk ikke altid hele sandheden. Prøv at kigge dit tøjskab igennem. Det kan være, du finder noget, som du faktisk sagtens kan bruge. Derudover kan det være en god ide at tømme skabet helt, og dele tøjet op i nogle bunker. Der kunne være en bunke til det som du gerne vil beholde. Der kunne også være en bunke til det, som du faktisk ikke længere vil have – det kunne du donere til genbrug, eller til nogen du kender, som måske vil få det brugt mere end dig. På den måde kan du altså finde ud af, om du egentligt mangler noget, og hvad det er, du mangler.

Køb nyt – med måde

Når du køber nyt tøj, er det vigtigt at have en form for plan. Hvis du virkelig mangler nye bukser, hjælper det jo ikke noget, hvis du kommer til kun at købe nye trøje. Husk det, når du shopper. Derudover er det en gode ide at købe med måde – køb ikke mere end du behøver, men heller ikke mindre.