Er du vild med musik og drama? Så se den her film

Har du haft en travl dag? Og vil du helst af alt bare smække benene og se en god film, så du for en stund kan lægge hverdagens trivialiteter fra dig? Så bør du finde frem til en god film, som du kan lade dig underholde ved.

Det er dog ikke altid helt let. Vi kender alle til den her situation, hvor vi ender med at have brugt lige så lang tid på at finde en film, som vi bruger på rent faktisk at se den – og det er ærgerligt.

Derfor bør du se bohemian Rhapsody

Derfor findes der heldigvis en lang række gode film, som aldrig slår fejl. Og hvis du er vild med både god musik og spændende drama, så er der især én film, som du bør vende dit blik mod. Her er der tale om Bohemian Rhapsody.

Her følger vi den uge immigrant Farrokh, som gerne vil være rockstjerne. Derfor opsøger han, hvad der er tilbage fra et band, og han bliver deres nye forsanger. Ikke lang tid efter opstår det ikoniske, Queen, som vi alle kender, der med legendariske shows, revolutionerede leg med stilarter og ikoniske figurer tager verden med storm.

En prisvindende film med 3 Oscars

Bohemian Rhapsody er en film i særklasse, og derfor vil du føle, at du bliver klistret til skærmen lige så snart, du sætter den i gang med at spille. Hele vejen gennem filmen hyldes måske verdens største rocklegende fra Queen, og derfor har den også nået så vidt, at den har vundet hele 3 Oscars.

Det er en film, der er værd at se – og også at gense. Og derfor bør du tage et kig inden for hos Blockbuster, hvor du kan leje den allerede i dag. Det er både hurtigt, nemt og billigt for dig.