Undgå at låse dig ude

Vi kender alle sammen til, at vi lige netop får smækket vores dør i, inden vi opdager, at vi glemte at få vores nøgler med. Det er fortsat den mest almindelige årsag til, at mange ringer efter en låsesmed, når de har mistet deres nøgler. I nogle tilfælde kan det også være fordi, at nogen har stjålet dine nøgler.

Her får du nogle råd til, hvordan du kan undgå at låse dig selv ude.

Drop smækdøren

De fleste vil hellere låse selv, end de vil have, at døren låser, når den bliver smækket. For en smækdør er den mest almindelige årsag til, at du låser dig selv ude. Hvis du bor i København, kan du faktisk få en låsesmed på Amager til at fjerne din smæklås.

Når du har droppet den, vil du ikke komme til at skulle bruge låsesmed lige så ofte. For de flestes vedkommende er det en lang bedre løsning, da det ikke er til stort besvær, at man selv skal låse, når man går fra sin lejlighed eller hus.

Giv en nøgle til en ven

Selv uden smæklås kan der opstå situationer, hvor du ikke kan komme ind i dit hjem. Det kan være, at du har glemt dine nøgler på dit arbejde. Derfor er det altid en god idé at have et sæt nøgler hos en god ven eller et familiemedlem. På den måde kan de altid komme ind til dig.

Så kan de også vande dine blomster, når du ikke er hjemme. På den måde vil du sjældent have brug for en låsesmed. Denne metode kan du også benytte, hvis du har en bil, for her er der også mange, som låser sig selv ude.

Hvis du benytter disse metoder, vil du ikke længere have brug for en låsesmed i Amager, Kastrup, København mm., da du sjældent vil være låst ude.