Sådan vælger du din næste seng

Der er ingen tvivl om, at en god seng er den bedste forudsætning på at få den bedst mulige søvn, men det kan til tider være svært at navigere i en jungle af muligheder. Her får du nogle gode tips til hvad du kan gøre dig af overvejelser, når du skal vælge din næste seng.

Hvilken slags seng

Der findes rigtig mange sengeløsninger, dette er netop fordi at alt efter præference, størrelse og behov er der en løsning til ethvert ønske. Et godt sted at starte er, at overveje om man ønsker sig en kontinentalseng eller boxmadras. Boxmadrassen er en praktisk løsning og giver god komfort, hvor kontinentalsengen er en smule mere luksus og giver eksklusiv komfort og god støtte. En kontinentalseng består af tre lag hvor det nederste består af boxmadras, en god springmadrag i midten og en topmadras som det øverste der giver perfekt støtte og komfort. Du kan læse mere om kontinentalsenge her.

Overvej hvilken størrelse

Når du skal vælge din næste seng, er det først og fremmest vigtig at man ved hvilken størrelse, dette er både vigtigt i forhold til hvilket rum sengen skal stå i, men også i forhold til sengetøj. Det ville være en god ide så vidt muligt at holde sig til de klassiske størrelser såsom det der svarer til en enkeltmandsseng eller en dobbeltseng, da disse størrelser er nemme at finde sengetøj til. Derudover kan du måle rummet op og vurdere om en dobbeltseng ville være for stor til rummet, det kan være du har brug for et særligt mål og så er det det du skal kigge efter som det første når du shopper seng. Derudover er det bedste tip når man skal købe seng, at man prøver at lægge sig i dem i butikken for at mærke fysisk hvordan de føles.