Sådan kan du ændre din indretning ved brug af spejle

Der findes mange forskellige indretningsstile i de danske hjem. I mange år har den kolde indretning med meget lige linjer, minimal brug af farver og kontraster i hvid, grå og sort fyldt indretningsstilen i de hjem, hvor man følger moden. Denne indretningsstil er begyndt at ændre sig. I dag vil vi gerne have mørke, jordnære farver såsom brun og grøn, da fokus nu ikke er på lige linjer men mere på varme og hygge. Vi har i mange år også valgt hvide køkkener, hvilket også lige så stille begynder at ændre sig, da køkkener i brun, grøn og blå farver vinder mere og mere frem. Udover farver, kan man også på andre måder nemt ændre indretningen. Det kunne for eksempel være ved brug af spejle i indretningen.

Spejle i indretningen

Spejle er måske ikke lige det første, som du tænker på, hvis nogen sagde indretning, men faktisk kan spejle være et supplement til for eksempel kunst på væggene. Det gode ved spejle er, at de både har et æstetisk udtryk og samtidig også har et funktionelt gøremål, nemlig at du kan dig selv. Derfor kunne spejle med ramme for eksempel være godt at have i en entre.

Spejle med ramme

Spejle med ramme er ikke meget anderledes end spejle uden ramme forskellen er, at det ofte ser en smule mere æstetisk ud, hvis du har spejle med ramme hængende på væggen. Udvalget af spejle med ramme er stort. Det gælder både i forhold til størrelse, farve på ramme, materiale, form og pris, så der burde være spejle med ramme til en hver smag. Mangler du et frisk pust til din indretning, men ikke har lyst til at skulle investere i en helt nye stue, så kunne spejle med ramme være prikken over i´et til din indretning. Læs mere om Spejle med ramme.