Sådan får du styr på haven én gang for alle

Vælter din have i ukrudt, er græsset ikke blevet slået i månedsvis, og har du ikke nogen som helst idé om, hvor du skal begynde henne? Hvis din have har fået lov til at leve sit eget liv, så kan det virke som lidt af en uoverskuelig opgave at binde an med – men det er heller ikke umuligt. Her får du 3 gode tips til at komme til bunds i havearbejdet og opnå din drømmehave.

Få styr på dit havemøbelarrangement

Er de gamle havemøbler ved at være slidt ned, så er det en god idé at skifte dem ud til fordel for nogle nye. Det gode ved havemøbler er, at de holder sæson efter sæson, hvis du blot husker at passe på dem. Har du hynder til dine havemøbler, kan du med fordel investere i en hyndeboks. Her kan du pakke hynderne ned i, når møblerne ikke er i brug. Dermed undgår du også, at de bliver våde, beskidte eller blæser væk.

Reparér græsplænen, hvis den trænger

Der er ikke noget værre end en græsplæne, der er fyldt med huller og græsfri pletter. Er din have også ujævn? Så er det på tide at gøre noget ved det nu. Heldigvis er det let at reparere en ujævn have. Det kræver blot, at du sår nogle nye græsfrø på de ramte områder og sørge for at vande græsset godt. Inden længe vil du have en frodig og sund græsplæne, der er pæn at se på.

Få hjælp til at skabe din drømmehave

Har din have vokset sig så vild, at opgaven er for stor en mundfuld for dig? Så er der heldigvis hjælp at hente. Du kan nemlig få hjælp af et haveservicefirma, der klarer alt arbejdet for dig. Det er en velegnet løsning, hvis du ikke har overskuddet eller kræfterne til at skabe din drømmehave.