Sådan får du flere farver ind i din virksomhed på en nem måde

Det kan være meget svært at få farver ind i virksomheden, hvis du ikke er vant til det. Det kan være, at du i din virksomhed har en stor overvægt at neutrale farver, der fylder. Det er mest sort, hvid, beige, grå osv. Men du har længe tænkt, at du godt kunne tænke dig at flere farver ind, men hvordan gør du lige det på en nem måde? Du vil ikke have en ny sofa, og du vil heller ikke have noget, der bliver alt for tydeligt eller for mange forskellige farver på en gang. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du kan få flere farver ind på en nem måde.

Løse tæpper

Et tæppe giver fantastisk mulighed for at få en farve ind på en meget naturlig måde. Det kan nemt skiftes ud, hvis du ender med ikke at kunne lide det, og det giver en god balance i et rum, hvis du kan få inddraget flere farver. Det kan selvfølgelig være, at du ikke helt kan finde tæppet i den perfekte farve, men du kan forsøge at undersøge det. Løse tæpper fra Fletco Carpets giver rig mulighed for mange forskellige farver. Hver kvalitet kan laves i 8-24 farver.

Væggene

Dine vægge kan nemt også pyntes op med en farve, som du kan lide. Det kan både være en hel væg som du maler en bestemt farve, mens du lader de andre blive, eller du kan vælge at male hele værelset i den farve. Hvis det alligevel er lidt for meget farve for dig, kan du også bare vælge at hænge malerier og billeder op, hvor der indgår en masse farver. Det kan du gøre i forbindelse med et nyt tæppe også, og herved matche farverne med billedet og tæppet.