Sådan optimerer du din terrasse eller have

Når vi går varmere tider i møde, bliver haven eller terrassen din bedste ven. Hvis man ikke er ude og rejse, så er det her man bruger meget af tiden i løbet af foråret og sommeren. Det bliver din egen lille ferieoase, hvor du kan bruge tid med familien, drikke en kold øl med vennerne, slikke sol i en solstol eller lege med hundene. For at gøre oplevelsen endnu bedre for dig og alle dine bekendte, som helt sikkert vil elske at komme forbi, så kan du optimere din have eller terrasse med nogle få tips. I denne guide kan du få inspiration til hvilke elementer, du burde inddrage i dit udendørsareal, for at gøre det endnu federe. 

Udskift din trampolins fjedre

Hvis du ikke har en trampolin – så er det selvfølgelig tippet. Få anskaffet dig en trampolin i haven for massere af sjove oplevelser og minder i løbet af sommerhalvåret, hvor venner og familie i aller aldre kan være med. Hvis du allerede har sådan en, så sørg for at få udskiftet fjedrene hver 2-3 år. Du tænker måske ikke så tit over at købe nye fjedre til trampolin, men de er faktisk 90% af oplevelsen. Hvis fjedrene bliver rustne eller udstrakte, er der ikke meget sjov i at have en trampolin. Det gør også at oplevelsen er mindre sikker for dig og dine børn. 

Udstyr til grillaftenen

En anden måde at optimere din have eller terrasse på er med en lækker grill. Du kan have den stående i haven, på terrassen, og der findes sågar nogle små grill på gas, som du kan have stående på din altan. Der er intet som grillmad, der giver en følelse af sommer og sol. Anskaf dig en ordentlig grill og noget ordentligt udstyr til den, så du kan holde en rigtig grill aften med alle vennerne. Gør din sommer endnu bedre med lækre, grillede pølser, spyd, grønt, grillet brød og andet samt nogle lækre sommersalater på siden.

En hængekøje til afslapning

En varm sommer fyldt med grillaftener, øl på terrassen og hoppeture på trampolinen med de små, kan godt blive udmattende. Nogle gange har man bare brug for en lur. Og hvad er bedre end en lur udenfor i skyggen til lyden af syngende fugle og summende bier? En hængekøje på terrassen eller mellem nogle træer i haven skaber et ekstra element af hygge, og giver dig muligheden for at at slappe af med en bog, tage en lur eller hygge med de mindste i den svingende køje.