Optimér akustikken i storrumskontoret

I storrumskontorer kan lyde trænge ind og forstyrre forskellige afdelinger, hvilket kan give en forstyrrende kontor balance og mindske arbejdsindsatsen. Ved at vælge storrumskontorer er det derfor også vigtigt, at optimere akustikken i rummet, så dine medarbejdere ikke forstyrres eller føler sig utilpas i deres arbejdsmiljø.

Hos Ege Carpets kan du finde én mulig løsning, som kan hjælpe med akustikken i storrumskontoret. Her kan du nemlig finde akustik optimerede tæpper, som virkelig har en stor indvirkning på lydabsorberingen. Læs mere på deres hjemmeside om lyddæmpende tæpper eller læs med her og bliv inspireret.

Akustiktæpper med indvirkning på lydabsorberingen

Alle tæpper hos Ege Carpets er akustiktæpper, hvilket betyder, at tæpperne har stor indvirkning på lydabsorberingen i rummet. Fordi gulvet er et et af rummets største overflader er denne overflade altafgørende for rummets akustiske design.

Tæppets dæmper lyden fra blandt andet fodtrin, kontorstole og genstande, der falder på gulvet, hvilket skaber mere ro og sænker støjniveauet i storrumskontoret. Alle akustiktæpper er lavet med åbne garnstrukturer, som opfanger lydene, og med bagsider på tæppet bliver disse opfangede lyde fastholdt.

Det er særligt mellemhøje og høje frekvenser, som akustiktæpper kan gå ind og absorbere. Derudover giver tæpperne også maksimal lydabsorbering i frekvensområdet for samtaler, så selv småsnak på kontoret vil mindskes.

Forskellige tæpper med forskellige løsninger

Fælles for alle akustiktæpper fra Ege Carpets er deres akustiske fordele sammenlignet med hårde overflader som træ, beton eller keramik. Men alle akustiktæpper er også konstruerede med deres egne unikke fordele. Både dit firmas akustiske mål, og materialet i dit rum, kan afgøre hvilket tæppe, som dit kontor har behov for. En generel fingerregel er, at jo større tæppet er, jo mere stiger tæppets akustiske effekt.

For eksempel er der forskel på rum arkitekturen, som indvirker om der er behov for tæpper med lang luv eller fladvævede tæpper. Derfor bliver akustiktæpper fra Ege Carpets skræddersyet til dit kontors behov, fremstillet i eksklusive garner og flerdimensionelle strukturer. Ege Carpets anvender avancerede teknikker, så lyden ledes ned i tekstilfladen effektivt, så dit kontors akustik forbedres optimalt.

God service hos Ege Carpets

Inde på hjemmesiden om lyddæmpende tæpper kan du se det store udvalg af akustiktæpper fra Ege Carpets. Herinde kan du også udfylde en kontaktformular, hvor du kort kan forklare, hvad dit kontors akustik problemer består af, og herefter vil du blive kontaktet af Ege Carpets. Denne samtale vil ikke være bindende, men er blot en måde for dig at få et indblik i dine muligheder.