Kunne du finde på at leje en gaffeltruck?

Hos den danske eneforhandler af mærket Hyster, ProTruck kan du udover at købe en gaffeltruck til din virksomhed, også vælge at leje en gaffeltruck til erhvervsbrug. Det kan være en god idé for dig, der ikke har kapital til at erhverve en fabriksny Hyster gaffeltruck. Der er mange muligheder hos Protruck for alternativt kan du også vælge at købe en brugt gaffeltruck. Du kan altså både leje eller købe en gaffeltruck, og der er mange gode fordele hver begge muligheder.

Synes du det er svært at vurdere gaffeltruck du skal erhverve til virksomheden? Så kan du altid rådgive dig med forhandleren, som kan guide dig, når du fortæller lidt mere om hvilken type brug du har behov for og hvor mange arbejdstimer din næste gaffeltruck skal køre. Og det kan være svært at finde ud, om du skal købe en ny eller leje en gaffeltruck for en periode. Der er både fordele og ulemper ved begge løsninger.

Har du kapitalen til det, er det selvfølgelig lækkert med en helt ny gaffeltruck til virksomheden. Men at købe en helt ny Hyster Gaffeltruck kan også være en stor beslutning at træffe, hvis du er usikker på dit gaffeltruck behov. Det kan være det kun er i perioder, du har brug for en gaffeltruck eller måske kun for en begrænset tid. Står du i den situation, så lej en gaffeltruck hos ProTruck. Vi kommer derfor her med et indblik over fordele og ulemper ved at købe eller leje en gaffeltruck, så du kan træffe den helt rigtige beslutning:

Fordele ved at købe en gaffeltruck

En splinterny gaffeltruck i virksomheden betyder at du skal have lidt kapital til rådighed. Både for at kunne erhverve den, men også for at kunne ”overleve” mens din nye gaffeltruck tjener sig hjem igen.

Ønsker du at eje alle dine maskiner, fordi har råd til det, og fordi du har det bedst med altid at have en gaffeltruck til rådighed. så skal du naturligvis købe din gaffeltruck. Her kan det være en god at sørge for at have er serviceaftale klar også, så din gaffeltruck kan blive efterset, hvis der opstår behov for det.

Et par fordele ved at købe en gaffeltruck:
– Du ejer 100% maskinen og gør derfor med den som du vil
– Du kan tilpasse din nye gaffeltruck vha ekstra udstyr og indenfor rammerne af CE-mærkningen

Et par ulemper ved at købe en gaffeltruck:
– Stort ansvar for at maskinen lever op til sikkerhedslovgivning
– Du skal sørge for vedligeholdelse og reparation via serviceaftale

Fordele ved at leje en gaffeltruck

Synes du det er for stort et spring af investere i en fabriksny gaffeltruck så vælg i stedet at leje en gaffeltruck. Du kan både leje en gaffeltruck for en kortere eller længere periode. Du skal heller ikke være nervøs for hvornår du kan få din lejede gaffeltruck, da ProTruck arbejder med dags varsel på leje af gaffeltruck.

Den store fordel er at du heller ikke skal bekymre dig om vedligeholdelse og hvis noget går i stykker på din truck.

Hvornår kan det betale sig at leje en gaffeltruck:
– Når du har specifikke projekter
– Når du oplever store sæsonudsving
– Når du har brug for stor fleksibilitet i din maskinpark