Hvordan effektiviserer du arbejdsgangene i din virksomhed?

Er du også ved at drukne i post-its? Er dine mapper eller dit skrivebord fyldt med hel- og halvfærdige PowerPoint præsentationer? Og kan det være svært at holde styr på e-mails og møder? Samle alt fra arbejdsværktøjer til digitalt materiale ét sted.

De fleste af os har som ofte mobilen lige ved hånden og ser sekundet en besked eller notifikation tikker ind. Det er blevet en naturlig del af tilværelsen, at skøjte rundt på forskellige apps. Vi kender alle Facebook og instagram, hvor vi kan holde os opdaterede med hvad folk går og laver. Nyheder, fotoalbums, kortvejledning og notesblok. Nogle apps har til opgave at gøre dagligdagen nemmere, så du sparer ressourcer og tid.

Din tid er kostbar og det er dine medarbejderes også. Effektiviseringen ved en skræddersyet app kan have en betydelig indvirkning på arbejdsgangen i virksomheden. Spar tiden der ville være brugt på at lede efter en mail, der er havnet i spamfilteret. Spar tiden der ville være brugt på manuelt at indsamle data. Spar tid på at udskrive vagtplan eller PDF’er. Når der ikke længere skal bruges ressourcer på de tidskrævende opgaver, kan der fokuseres på kvalitetssikringen af produktet og optimering af arbejdsgangene.

Effektivitet og funktionalitet er to af nøglebegreberne bag udviklingen af appen. Funktionerne variere alt efter, hvordan du vil gøre brug af innovationsværktøjet i virksomheden. Du kan sparer post-it sedlerne og overflødige papir væk. Du kan samle det nyeste og mest relevante materiale ét sted. Du kan skabe en intern kommunikationskanal mellem dig og dine medarbejder, så der ikke falder noget igennem sprækkerne – eller spamfilteret. Appen er det multitool værktøj, der hjælper dig, hvor der er behov for det.

Udviklingsprocessen starter med at finde ud af hvad lige netop du har brug for. Processen starter med en samtale hos mp-udvikling.dk.