Hjemmetest for komfort og praktik

Selvom mange af os drømmer os tilbage til en tid, hvor corona ikke var en del af vores ordforråd, er det ikke til at overse, at sygdommen stadig lever blandt os. Ikke at vi umiddelbart står og venter på at den næste nedlukning melder sin ankomst, men derfor får vi stadig corona, og vi skal stadig vise samfundssind og teste os. PCR-testen, som vi alle har været igennem, er klart den bedste til at påvise corona, men en ulempe ved denne er, at der går nogle timer før der er svar, samt at mange af teststederne nu er lukkede, hvoraf en hjemmetest er ideel.

Bestilt lige til døren

Med en hjemmetest, har du svar inden for 15-20 minutter, hvoraf du hurtigt kan afgøre, om du faktisk har corona. En klar opfordring er derfor; Køb corona hjemmetest online, hvis din næse løber og du bemærker, at du nyser oftere end du plejer. Ved at bestille testen online, bringer du heller ikke andre i smittefare, ved at spadsere ned mod et apotek eller nærmeste supermarked for at handle en test. Online køb af test er altså både praktisk da du ikke smitter andre, men også da du reelt set kan ligge og være så syg, at en tur til købmanden er absolut uoverskueligt.

Fest med god samvittighed

Du behøver selvfølgelig ikke kun teste dig, hvis du har lidt symptomer. Hjemmetesten er også et smart redskab, hvis du har en fest, hvori der deltager en større forsamling, i kalenderen. For bare fordi man ingen symptomer har, kan man stadig være bærer af corona. Så ved at lade sig teste inden store arrangementer, er man på den sikre side, og kan tage ud og more sig med god samvittighed. Det er altså altid en god idé at have nogle test liggende, så du hurtigt kan teste dig, inden du skal ud blandt andre mennesker.