Guide: Gør haven lidt pænere

Når det er sommer og sol, er der mange der bruger meget af deres tid i haven. Det kan dog være lidt træls, hvis man har glemt at passe den hen over de koldere måneder. Så ser den måske en smule slidt ud. Der er heldigvis en helt masse ting du kan gøre, for at haven igen ser super flot ud. Det kan måske være at du endda vil tilføje nogle nye ting derud til. Hvis du gerne vil bygge et lille bålsted eller andet, kan du eventuelt købe nogle belægningssten på Easy-stone.dk, og lave et lille hyggeligt bålsted herpå. Her kan du hygge med familien om aftenen. Hvis i vil, kan i jo prøve at lave bål mad derude en dag.

Start med at rydde op

Hvis haven roder, kan det hurtigt komme til at se lidt grimt ud. Start derfor med at rydde op. Hvis der ligger forskellige ting på græsplanen, kan du starte med at ligge dem væk. Derefter kan du samle eventuelle blade sammen, og putte dem væk. Til sidst kan du slå græsset, så det igen ser pænt og vedligeholdt ud. Når du har gjort alle disse ting, skulle haven gerne se bedre ud. Hvis der roder i et eventuelt skur, der står i haven, kan dette også være en god mulighed for at gøre det lidt rent.

Plant nye blomster mm.

Når haven er gjort rent, er der klar til at blive plantet nye ting. du kan eventuelt finde nogen blomsterkasser frem, eller løbe nogen, så du kan plante nogen fine blomster deri. Du kan også plante blomster direkte i jorden, hvis du har nogle bede rundt omkring i haven i forvejen. Hvis du vil tage det næste skridt, kan du prøve at plante forskellige madvarer, og måske endda lave en køkkenhave med agurker, tomater og jordbær.